Ti fordeler med LED Lights

- Dec 21, 2020-

Ti fordeler med LED-lys

  

Fordel

1. Lampekroppen er svært liten

LED-lampe er en liten, veldig fin LED-chip innkapslet i en gjennomsiktig epoksyharpiks, så den er svært liten, veldig lett, det kan spare mye materialer og plass i produksjon og applikasjon.

 

2. svært lavt energiforbruk

Arbeidsspenningen til LED-lampen er vanligvis bare 2 ~ 3.6V, og arbeidsstrømmen er bare 0,02 ~ 0,03A. Det vil si: det bruker ikke mer enn 0,1 W, og bruker mer enn 90% av glødelampen med samme lyseffektivitet, som er mer energibesparende Lysene reduseres med mer enn 70%. Derfor kan bare LED kalles en ekte energibesparende lyskilde!

  

3. sterk og holdbar 

LED-brikken er helt innkapslet i epoksyharpiks. De små epoksyharpikspartiklene er ekstremt vanskelige å bryte, og hele lampekroppen har ingen løse deler; brikken inne er ekstremt vanskelig å bryte, og det er liten termisk effekt som kan volatilize og smelte. Disse egenskapene gjør LED vanskelig å skade. Sammenlignet med vanlige lyspærer og lysrør, kan lysdioder sies å være uuttømmelelige, utallige ganger sterkere og utallige ganger mer holdbare.

 

4. LED-lys har lang levetid 

Under riktig strøm og spenning kan levetiden til LED-lampen nå 100.000 timer, det vil si at produktlevetiden kan nå mer enn 10 år i teorien, noe som er lengre enn andre typer lamper.

 

5. sikker lavspenning 

LED-lys bruker lavspent DC strømforsyning (AC kan rettes opp i DC), og strømforsyningsspenningen er mellom 6 ~ 24V, avhengig av produktet. Kort sagt, den bruker en likestrømsforsyning som er tryggere enn en høyspent strømforsyning, og er spesielt egnet for boliger og offentlige steder.

 

6. bredt applikasjonsområde  

På grunn av sin kompakthet er hver enhet LED-chip 3 ~ 5mm firkantet eller rund, så den er mer egnet for utarbeidelse av enheter med kompleks modelleringsprosess. For eksempel er fremstilling av myke, bøyelige lamperør, lampelister og spesialformede lys for tiden bare egnet for lysdioder.

 

7. rikere farger  

Tidligere var fargene på lamper på markedet veldig enkle. For å oppnå fargeformålet, er det ene å male eller dekke overflaten av lampen, og den andre er å fylle lampen med inert gass for å avgi lys, slik at fargens rikdom er begrenset. LED er digitalt kontrollert, og lys-emitting chip kan for tiden avgi en rekke farger, inkludert rød, grønn og blå. Det er nettopp med disse ternære farger som gjennom systemkontroll, kan verdens fargerikhet gjenopprettes.


8. Mindre varmespredning 

LED er en mer avansert kald lyskilde. Det utstråler ikke mye infrarød og ultrafiolett som glødelamper og lysrør. Det er spesielt egnet for belysning kulturelle relikvier, smykker, high-end kosmetikk og andre verdisaker. Det er nesten ingen strøm varmeeffekt som en glødelampe, og det vil ikke bli påvirket av termisk ekspansjon og sammentrekning. Det vil ikke gjøre pæren gul, vil ikke akselerere aldring av lampen, og vil ikke forårsake en drivhuseffekt på omgivelsene.

 

9. mindre miljøforurensning  

Den beskyttende effekten av LED på miljøet manifesteres hovedsakelig i tre aspekter: For det første er det ingen skade fra metallisk kvikksølv. LED-lamper bruker ikke høyrisiko kvikksølv som lysrør, og det vil ikke være noen offentlige farer som kvikksølvioner og fosforer som kan lekke under produksjonsprosessen eller etter at pæren er ødelagt. For det andre er epoksyharpiksen som brukes til å lage lysdioder en organisk polymerforbindelse, som har gode fysiske og kjemiske egenskaper etter herding, har høy bindingsstyrke til chips og metaller, er hard og fleksibel, er stabil til salt og alkali og de fleste løsemidler, og er ikke lett å skade , Det kan resirkuleres og gjenbrukes selv etter skade eller aldring, uten forurensning til miljøet.    For det tredje produserer partikkeloppsettet til LED-lamper og skjermer vanligvis lys spredt, og lysforurensning oppstår sjelden.

  

10. flere kostnadsbesparelser 

Kjøpesummen på glødelamper, lysrør og LED-lamper er høyere. Men på grunn av det ekstremt lave energiforbruket av lysdioder, kan en stor mengde strømregninger spares på lang sikt, og investeringen i lampeutskifting kan lagres, slik at den omfattende brukskostnaden er mer kostnadseffektiv.


Et par:Introduksjon til akryl Neste:Hvordan velge LED-armatur