Thailand LED marked

- Jun 15, 2017-

Thailand er rangert som det 50. største landet i verden, og er en del av Association of Southeast Asian Nations og ASEAN Economic Community (AEC) sammen med ni andre land, nemlig: Indonesia, Malaysia, Filippinene, Singapore, Brunei, Kambodsja, Laos, Myanmar og Vietnam. Målet med AEC for 2017 er å skape et enkelt ASEAN-marked med bruttonasjonalprodukt (BNP) på $ 2,5 billioner og handel på $ 1 billioner. Hittil har ASEAN generelt utviklet seg til et nivå på 80% når det gjelder å eliminere tariffer på varer som handles innenfor regionen.

Ifølge statistikken utgjorde Thailand belysningsverdien USD 800 millioner i 2014, en økning på 12% sammenlignet med 2013. Landets LED-industri er beregnet til å vokse med en årlig rate på 30% de neste fem årene med innendørs belysning og byggeprosjekter som består av to hovedkomponenter i LED-belysningsindustrien

Når det gjelder forretningsmuligheter, er det forventet at et stort antall selskaper og offentlige prosjekter bruker LED-produkter som vist nedenfor:

· LED-bilbelysning : Antall biler med LED-frontlykter vil øke fra 1,5 millioner til 5 millioner mellom 2013-2017, og verdien av LED-komponenter øker fra USD 130 til 300 millioner. (Ifølge Dirk Banderhaeghen fra Philips Lumileds)

· Regjeringsprosjekter: Elproduksjonstilsynet i Thailand erstattet LED Street Light på Mae Moh Power Plant., Provincial Electricity Authority (PEA) forbereder seg på å erstatte en million gatebelysning landsomfattende med LED-pærer.

· Offentlige og private infrastrukturprosjekter: Fra byggingen av det nye parlamentet til stadion, bolig-, kommersielle, gjestfrihet og underholdningsprosjekter som CP All skaper "7 Go Green" -prosjektet og investerer over 500 millioner THB for å erstatte LED Light pære i 7-Eleven gjennom hele Thailand.

Thailand har lenge vært en forutsetning for fri og rettferdig handel, og dens attraktivitet som en produksjonsbase for ledende internasjonale selskaper økes av en rekke frihandelsavtaler.


Et par:Hvordan velge LED-armatur Neste:De vet ikke LED lys med kunnskap