Hjertet av Dubais Business Bay - Steigenberger Hotel står strålende opplyst i Dubai Business Bay

- May 06, 2017-

Vår konsernsjef Althaf Ali nevner "Belysning for megastrukturer er et spørsmål om raffinement i Dubai, spesielt for gjestfrihetsbransjen. Det har vært et skifte mot hele armaturløsninger som benytter energieffektiv LED-teknologi for å få viktige kostnads- og energibesparelser i gjestebransjen. Designere og arkitekter tester nye løsninger og muligheter som kan ta eventyret av kommersiell belysning til et annet nivå langt utover det forutsigbare eller vanlige. Aktuelle trender i belysningsfeltet er orientert mot stadig mer komfortable løsninger som samsvarer med de estetiske og funksjonelle behovene til kunden med moderne og tidløs design. "

 

Vi leverte en rekke produkter fra neon flex lys med RGB-kontroller, fasade lineære veggskiver, spike lys, bakken lys og dobbel asymmetrisk skiver, LED digital skjerm, LED festoon pærer, utendørs spotlights og Lineær ned lys.

Han la til: "Vi monterte LED Strips med opal diffusor langs fasadeprojeksjonen på bunnen og toppkolonnene for å skape en halo-effekt. Linjære lys var gulvmontert mot veggen og opplyste det indre rommet som var synlig gjennom plantelokalene. Striplysene ble lagt under Av soffiten over terrassen for en flytende effekt. Vi installerte Spikes LED-oppladninger for å belyse flaggene ved inngangen, LED-lys i bakken for å belyse hovedbilens inngang. "

Det vant prisen for Hotel Lighting Project of the Year på Light Middle East Awards 2016 og også Best Luxury Business Hotel i UAE-prisen på World Luxury Hotel Awards. Hotellet plukket også Leading New Hotel-prisen på Leaders in Hospitality Awards 2016.

Et par:Kontorbelysningsmiljø Neste:Hva er fordelene med LED Epistar Chip?