Virkningen av blending på komforten for ledet innendørs belysning

- Jul 13, 2017-


Glare skyldes den tilsynelatende fordeling av lysstyrke eller lysstyrke i synsfeltet, eller det er en ekstrem kontrast som forårsaker et visuelt fenomen som forårsaker ubehagelig følelse eller reduserer evnen til å observere en detalj eller et mål. Ifølge virkningen av blending på det visuelle, kan deles inn i ubehagelig blending og funksjonshemning, i innendørsbelysning, vil det generelle ikke opptre uføreblind, det er mer ubehagelig blending. I "arkitektoniske belysningsdesignstandarder" (GB50034-2004), blinker som en viktig belysningskvalitetindikator, og bruken av enhetlig refleksindeks (URG) for evaluering.

 

Dannelsen av blending kan anses for å være det lys som utløses av blendingskilden for å danne et sterkt lysgardin på netthinnen som er lagt på objektets bilde, lysgardinet for å redusere kontrast av bildet, blir målet vanskelig å se .

 

Fra perspektivet av visuell effektanalyse vil blending påvirke visuell oppfatning, folk vil produsere irritabilitet og ubehagelig stemning, virkningen på folks mentale helse.

 

Den enhetlige blendingsindeksen for eksperimentell lyskilde

 

For å evaluere effekten av blending på komforten av belysning ble 5W / 7W kald hvit LED, 5W / 8W varm hvit LED og 25W / 40W / 60W glødelampe brukt til 7 typer lyskilde refleksevalueringseksperiment. Disse syv slags lyskilder er E27-lampelampe, den glatte overflaten med frostet glass. Først måles den ensartede refleksindeksen (UGR) for hver lyskilde, resultatene oppnådd i tabell 1.


Kald hvit reflekskilde gir følelsen av blendende, jo større kraften i lyskilden er mer åpenbar; varm hvit gjenskinn kilde folk har en følelse av dis, spesielt i samme farge bakgrunnsmiljø. Hvorvidt den kalde hvite reflekskilden eller den varme hvite reflekskilden, når blendkilden og bakgrunnsbelysningsmiljøets farge er annerledes, vil blendingskilden markere bakgrunnen for å tiltrekke oppmerksomheten til øyet, spesielt lysstyrken til blendingskilden, gjøre Øyne ubehagelig selv Stinging. Ved valg av kontorbelysning skal det brukes samme farge på lyskilden, med mindre det er et bestemt formål, eller ikke blandes med forskjellige lysfarger, for å unngå dannelse av betydelig refleks, og bør ikke velge en stor strømkilde. Kald hvit gjenskinnskilde i sammenheng med kald hvitt har høy visuell nøyaktighet og god psykologisk opplevelse, varm hvit blending i den varme hvite bakgrunnen, selv om materialets nøyaktighet ikke er lav, men folk føler seg uklar og uklar. Fra ånden. Fra glanssynspunktet anbefales det at kontorbelysning velger lavt lys kaldt hvitt lys som lyskilde, lysrør og lavt strømforkjølende hvite LED-lys


Et par:8 ferdigheter for å lære deg å skille mellom fordeler og ulemper med LED-lamper Neste:Hva er et lineært kabinett lys