Betydningen av kontorbelysning til arbeid

- May 22, 2017-

Betydningen av kontorbelysning til jobb


Nylig har Atlantic Medias digitale virksomhetsnyhetsplattform, Quartz, lansert en diskusjon av kontorbelysning, hvor en kollega på New York-kontoret har lansert en stemme på det interne chatverktøyet for å velge lyst eller mykt lys.

 

Hvorfor er en diskusjon om LED-belysning så intens?

 

Det er ingen tvil om at lyset vil stimulere kroppen til å produsere en klar fysiologisk respons. Psykiater Baba Pendse fokuserer på effekten av lys på menneskets psykiske helse. Han mener at belysning kan justere den biologiske syklusrytmen, noe som resulterer i søvn, årvåkenhet og ytelsespåvirkning.

 

I kontrast er sterkt lys, spesielt etter lysets natt, lett å hjelpe folk å holde seg våken. Selv bruk av lys på menneskekroppen, det medisinske samfunnet, er det en lysterapi for å hjelpe kreftrehabilitering, forbedre søvnkvaliteten hos pasienter med demens og hjelpe dem å reversere frustrasjonen.

 

Faktisk føler de fleste seg komfortabelt lys fra solen i naturen, er sollys mest i tråd med naturlovene, kan selvfølgelig forbedre jobbytelsen og god for menneskers helse. Northwestern University of the United States har publisert et grenseoverskridende nerveeksperiment som viser at i mangel av vinduer på kontoret, er arbeidets effektivitet enn i det normale miljøet i solen enn på kontoret under kunstig belysning, mer bidrar til å forbedre stemningen, øke moralen, redusere utmattelse.

 

Om kontorbelysningen er ikke bare belysningen, men også UGR viktig. Vår ledede lineære anhengslampe med UGR <19, vil="" beskytte="" øynene="" dine="" og="" dette="" er="" et="" behagelig="">


Et par:Bytte strømforsyning støyende kan løses, vet du? Neste:Senior belysning designer hvordan velge led lineære lys