Opprinnelsen til ledet lys

- Jul 14, 2017-


Led-lys er den engelske lysemitterende dioden ( lysemitterende diode ) forkortelse, dens grunnleggende struktur er en elektroluminescerende halvledermaterialebrett, med sølv eller hvit plastherding til braketten, og deretter bruk en sølvtråd eller gulltråd for å koble til brikken og kretskort, og deretter omgitt av epoksyharpiks-tetning, spille en rolle i å beskytte den indre kjerne, og til slutt installere skallet, så LED-lampen seismisk ytelse. Applikasjonsområder relatert til mobiltelefoner, skrivebordslamper, husholdningsapparater og andre husholdningsapparater og maskineri.

Det 20. århundre, 60 år, ledet belysning vitenskaps- og teknologibesøkere ved hjelp av halvleders PN-kryss-lysprinsipp, utviklet til LED-lysdioder. På den tiden utviklingen av LED, materialet som brukes er GaASP, dens lyse farge er rød. Etter nesten 30 års utvikling, er vi veldig kjent med LED-lampen, har klart å utstede rød, oransje, gul, grønn, blå og annen nyanse. Imidlertid trenger behovet for hvit lys LED-belysning først etter 2000 å utvikle, her for å introdusere LED-belysningen i hvitt lys.

Den tidligste bruken av halvleders PN-krysslampe-prinsipp laget av LED-lyskilde kom ut tidlig på 1900-tallet, 60 år. På den tiden var materialet som ble brukt GaAsP, rødt lys (λp = 650nm), drivstrømmen på 20 mA, lysstrømmen av bare noen få tusen lumen, tilsvarende lysytelse på ca. 0,1 lumen / v tt.


Et par:Innføring av ledet Chip Neste:Samsung oppnår 220 lumen per watt med ny mid-power LED-pakke