Den nåværende situasjonen og mønsteret for moderne kunstnerisk belysning

- May 06, 2017-

Sammendrag: Moderne minimalistisk kunstbelysning (referert til som moderne lys), er svært populær de siste årene, en underkategori , ca 10% av segmentet dekorative belysningsindustrien 10% andel.

 

Moderne lys beveger seg også mot diversifisering og segmentering. Med fokus på romlig geometri er en følelse av vitenskap og teknologi og motefølelse relativt sterk, oppmerksom på minimalistisk og utsøkt; som for eksempel Lineært hengende lys , LGP pendant lys, hele kategorien til den fargerike æra.

 

Moderne lys Stole på kreativitet og design for å vinne, bare stole på imitasjon og plagiering er vanskelig å gå langt. Selv om du kan vinne en midlertidig markedsfavoritt, kan du ikke få langsiktig utvikling. Så mange bedrifter er bestemt til å være kortvarige. Og noen sterk utvikling av bedriften, ikke bare for å skille seg ut, men også vil være jevn utvikling. Framtiden, om den raske, stabile, bærekraftig utvikling, er et moderne lys merke, kan være nøkkelen til markedet. Selvfølgelig kan produktutviklingsevnen til de små mikrovirksomhetene, fremtiden også være uovervinnelig.

SEO CINDY PIC.jpg

Et par:Fordelen og bruken av LED lineær triproof-vanntett (IP65) Neste:LED lineære lys