Rollen og betydningen av nightcape belysning i byen

- Jul 13, 2017-

En, kan forbedre bildet av en byblokk. Utmerket kommersiell street lighting design kan øke vitaliteten til en by, kan gjøre publikum føler seg stolte, men også til turister å tegne en vakker nattutsikt. Hvis lyset er for mørkt, vil den travle kommersielle gaten få folk til å føle seg fortapt, og dermed miste lyst til å handle, men også få folk til å føle seg usikre.


For det andre kan redusere gatene, spesielt kommersielle trafikkulykker. I tillegg til motorveiene og bytrafikkulykkene, i bygatene, spesielt kommersiell gate, togstasjon inngang, boligvei, busstasjon, fordi folk vil vises spesielt smal vei, noe som resulterer i fotgjengere (spesielt barn og eldre) ofte trafikkulykker, hvis forbedringen av byen etter veienbelysning, kan bytrafikkulykker reduseres med 23 prosent til 57 prosent.


For det tredje, på grunn av forbedring av bybelysningen, som forbedrer fotgjengeren og sjåføren i langdistanse synligheten, bidrar det til å beskytte mot potensielle farer, god bybelysning forbedrer innbyggerne, veibeskyttelsen, spesielt trafiksikkerheten i stor grad.

 

Alt i alt kan en god kommersiell street night belysning ikke bare redusere forekomsten av trafikkulykker, men også for å sikre at butikkens eier og fotgjengere livs- og eiendomssikkerhet, men også kan tiltrekke flere kunder til å beskytte den kommersielle gaten, for å etablere en kommersiell gate og til og med en by Bildet har en svært viktig rolle.

图片.png

Et par:LED belysning for å forbedre programmet farge gjengivelse indeks Neste:Belysningssikkerhetsnivå, hvor mye vet du?