Trend of LED Factory Lights

- Mar 10, 2017-  Med LED-belysningsteknologien fortsetter å modnes og utviklingen, ytelses- og sikkerhetsstandarder både på nasjonalt nivå, industrinivå og lokalt nivå har vært fullt ut forstående, og har også gjort mye av denne typen standard. Samlet sett føres sikkerhets- og ytelsesindikatorer til fabrikklamper de mest følsomme problemene i utviklingsutviklingen.

I dag har ledede fabrikklys 'utskiftbarhet og grensesnitt standardiseringsproblemer blitt offentlige belysningsprodukter et bredt spekter av bruk og markedsføring av nøkkelen.

Selv om levetiden til LED-fabrikklysene er mer enn 50000 timer seks år, kommer eieren også overfor utskiftingsproblem. For tradisjonelle lamper og lanterner, trenger eieren bare å bytte lyskilden, lamper og lanterner er levetiden til lampeskallet kan vanligvis være over 20 år. For trenden med integrerte LED fabrikklys er at eieren bare trenger å bytte ut PCB eller sjåfør. I tillegg, hvis en annen produsent av ledede fabrikklys ikke er utskiftbare, vil eierens bruk bli påvirket av produsenten, basert på utviklingen av "grensesnittstandardisering, modulær, intelligent styring av LED-fabrikklysene har svært viktig betydning i ledet lysmarkedet.


Et par:En kjent amerikansk hotellbelysning Neste:Fordelen og bruken av LED lineær triproof-vanntett (IP65)