De vet ikke LED lys med kunnskap

- Jun 28, 2017-

I våre liv, i utgangspunktet alle vil se LED lys med lys utstedt av lys, men mange vet lite om dette produktet. Så hva er LED lys med det, LED lys med slutten i bruk av der, gir oss hvilke fordeler? Hvordan kan vi velge høykvalitets lys med produkter?

Som en virksomhet LED lyser i mange år, for mange høye bygninger for liggende lighting design for utallige eiendomsmegling villaer til gi belysning produkter fagfolk, bruker jeg min egen erfaring for å forklare grunnleggende kunnskaper om LED-lys med.

LED lys er delt inn i høytrykks lys og lav-voltage lyset bar

LED lys med den viktigste forskjellen er ikke lampe perler, men spenningen er forskjellige. Direkte koblet til 220V stikkontakt er en høytrykks lett belte, og lav-voltage lyset belte men refererer til 12V mykt lys stripe og 24V myk lett bar. 220V høytrykk lampe med en liten lampe med en plugg å oppnå installasjonen, slik at lyset med blomstrende lys. Og 12V mykt lys bar kreves bytte med strømforsyningen til endre spenningen, kan tilgang 220V stikkontakt, hvis det er 12V RGB lett belte, i tillegg til spenning, men også må samsvare kontrolleren Caixing. Men nå visdom av LED-lys, har innført et sett av skifter makt levere og kontroller integrering av den integrerte kontrolleren, kan du bare bruke en integrert kontroller for å oppnå variabel lys farge.

LED lys med fargen er delt inn i svart-hvitt og farge

Nå TV er også ledet, hva slags farger kan vises. Dette prinsippet er det samme med LED-lys. Hvis du vil ha hvilken farge kan gjøres, hva slags effekt kan oppnås. Men fordi Hovedfunksjonen til LED lights med skjermen er ikke som en skjerm, men gjengivelse atmosfæren. Så de brukte eller en enkelt farge-basert. Som familien inne er en varm følelse, generelt varme hvite LED lys med viktigste. Inne kontoret er de viktigste hvite, generelle kjøpesentrene i form av telleren når lys, liker å bruke blå. De som gjør natt, som øl-husene, barer, dans haller er spesielt som en dynamisk farge RGB lys. Som fargen ikke er det samme, prisen på lys med en liten forskjell. Men fordi lys med én farge og fargerike lys med bruk av plug and kontroll ikke er det samme, så de viktigste klassifisering, som det er svart-hvitt eller farge.

 

LED lys med Hovedfunksjonen til hvor

LEDET lavspent lys med en spesiell plass å bruke, for eksempel nå vi kjøpe LED europeiske lys, LED-lys i moderne lyset, lav spenning LED-lys. Det er sport sko gå opp blinkende, som er også LED lys med, kan ikke tenke på det? Selvfølgelig, femstjerners hoteller og kjøpesentre å spille bak på stedet, er det noen kosmetikk tellere, tobakk tellere, mobiltelefon tellere, skrevet på baksiden av glasset er lys LED lys. De fleste av dine uventet er omrisset av noen høyhus mange liker å bruke vanntett lavspent lys for å installere Oh. Det er hotellet og KTV plass inni, under takskjegget finnes et glass i lyset hvilket inne LED-lys. Som for bruk av høyt trykk eller lavt trykk? Begge kan brukes, men kostnaden for lavt trykk lett beltet er litt høyere.

Høytrykk lett beltet på grunn av installasjon er enkelt og bekvemt er det vanligste stedet familiens stue mørke sporet. Park, hotellet før de pakket rundt tre lysende kroppen, det er mange butikker for å tiltrekke seg oppmerksomheten til forbrukere direkte i butikken rundt sirkelen rundt mye LED lys med.


Et par:Thailand LED marked Neste:Fordelen med LED slukker