Topp 10 vanlige sertifiseringer for belysning produkter i verden (2)

- Dec 13, 2020-

MET-sertifisering

MET-sertifiseringsmerket gjelder for de amerikanske og kanadiske markedene: MET-merket med C-US indikerer at produktet har bestått testen og oppfyller de gjeldende standardene i USA og Canada, og kan gå inn i begge markedene samtidig.

 

CB sertifisering

CB-systemet (IEC-systemet for samsvarstesting og sertifisering av elektriske produkter) er et internasjonalt system som drives av IECEE. Sertifiseringsorganene i hvert medlemsland i IECEE tester sikkerhetsytelsen til elektriske produkter på grunnlag av IEC-standarder. Testresultatene er CB-testrapporten og CB Testsertifikatet er et system for gjensidig anerkjennelse blant medlemslandene i IECEE. Formålet er å redusere internasjonale handelsbarrierer på grunn av behovet for å oppfylle sertifiserings- eller godkjenningskriteriene i forskjellige land.

 

CSA-sertifisering

CSA er forkortelsen av Canadian Standards Association. Det ble etablert i 1919 og er Canadas første ideelle organisasjon dedikert til utvikling av industrielle standarder. Produkter som elektronikk og elektriske apparater som selges i det nordamerikanske markedet må få sikkerhetssertifisering. CSA er for tiden det største sikkerhetssertifiseringsbyrået i Canada og et av de mest kjente sikkerhetssertifiseringsbyråene i verden. Det kan gi sikkerhetssertifiseringer for alle typer produkter i maskiner, byggematerialer, elektriske apparater, datautstyr, kontorutstyr, miljøvern, medisinsk brannsikkerhet, sport og underholdning.

 

GS-sertifisering

Betydningen av GS er at sikkerheten er sertifisert, og det betyr også tysk sikkerhet. GS-sertifisering er en frivillig sertifisering basert på den tyske produktsikkerhetsloven (GPGS) og testet i samsvar med EUs enhetlige standard EN eller tysk industriell standard DIN. Det er et anerkjent tysk sikkerhetssertifiseringsmerke i det europeiske markedet.

 

VDE-sertifisering

VDE Testing and Certification Institute i Offenbach, Tyskland er et forskningsinstitutt tilknyttet det tyske institutt for elektroingeniører, etablert i 1920. Som en nøytral og uavhengig organisasjon inspiserer og sertifiserer VDE-laboratorier elektriske produkter i samsvar med tyske VDE-nasjonale standarder, europeiske EN-standarder eller IEC International Electrotechnical Commission-standarder basert på applikasjoner. I mange land er VDE-sertifiseringsmerket enda mer kjent enn det innenlandske sertifiseringsmerket, spesielt anerkjent og verdsatt av importører og eksportører.Et par:Hvordan kjøpe LED-lys Neste:Hvordan velge et lys for stuen