Topp 10 vanlige sertifiseringer for belysning produkter i verden (1)

- Dec 12, 2020-

I dagens globale energimangelsituasjon er energisparing en viktig sak vi må møte. LED kalles en ny generasjon av grønt lys kilde, og dens fordeler med energisparing, miljøvern, lang levetid, etc. gjør LED belysning industrien en grønn industri som mange land betaler mer oppmerksomhet til. I lys av den økende modenheten og den raske utviklingen av LED-belysningsteknologi, for å standardisere det fremvoksende markedet for LED-belysning, har noen viktige LED regionale markeder rundt om i verden innført relevante tekniske forskrifter eller standarder, og lagt frem sertifiseringskrav for bruk av LED-belysningsertifisering.

 

CCC-sertifisering

Det fullstendige navnet på CCC-sertifisering er "Obligatorisk produktsertifiseringssystem". Det er et produkt samsvar vurderingssystem implementert av den kinesiske regjeringen i samsvar med lover og forskrifter for å beskytte forbrukernes personlige sikkerhet og nasjonal sikkerhet, styrke produktkvalitetsstyring. CCC-sertifisering er hovedsakelig et forsøk på å passere en pakke med løsninger som "enhetlig katalog, enhetlige standarder, tekniske forskrifter, samsvarsvurderingsprosedyrer, enhetlige sertifiseringsmerker og enhetlige ladestandarder" for å løse det langvarige kinesiske produktsertifiseringssystemet grundig. Gjennomgang, gjentatte kostnader og spørsmålet om sertifiseringsatferd ikke er atskilt fra håndhevelsesatferd, og etablering av tekniske forskrifter, standarder og samsvarsvurderingsprosedyrer i samsvar med internasjonale regler kan fremme handelstilrettelegging og liberalisering.

 

ISO9000-sertifisering

Sertifiseringsorganene for ISO9000 kvalitetssystemsertifisering er alle autoritative organer anerkjent av det nasjonale akkrediteringsorganet, og revisjonen av selskapets kvalitetssystem er svært streng. For foretaket kan kvalitetsstyring utføres i samsvar med det internasjonalt standardiserte kvalitetssystemet som har blitt strengt revidert for å virkelig oppfylle kravene til rettssikkerhet og vitenskap, i stor grad forbedre arbeidseffektivitet og produktkvalifiseringsrate, og raskt forbedre de økonomiske og sosiale fordelene ved bedriften. For utsiden av selskapet, når kunden får vite at leverandøren implementerer ledelsen i samsvar med internasjonale standarder, har oppnådd ISO9000 kvalitetssystemsertifisering, og har strenge revisjoner og regelmessig tilsyn av sertifiseringsorganet, kan de være sikre på at selskapet kan stabilt produsere kvalifiserte produkter og til og med pålitelige selskaper med gode produkter kan trygt inngå forsynings- og markedsføringskontrakter med selskaper og utvide sin markedsandel.

 

UL-sertifisering

UL er forkortelsen av Underwriters Laboratories of America. UL Safety Testing Institute er den mest autoritative i USA og den største private organisasjonen engasjert i sikkerhetstesting og vurdering i verden. Det er en uavhengig, lønnsom profesjonell organisasjon som gjennomfører eksperimenter for offentlig sikkerhet. Den bruker vitenskapelige testmetoder for å studere og avgjøre om ulike materialer, enheter, produkter, utstyr, bygninger, etc. er skadelige for liv og eiendom og graden av skade; å bestemme, kompilere og utstede tilsvarende standarder og bidra til å redusere og forhindre livsdata om tap av eiendom, samtidig som de driver forskningsvirksomhet for faktaundersøkelser.

 

FCC-sertifisering

Us Federal Communications Commission ble etablert av COMMUNICATIONACT i 1934. Det er et uavhengig byrå av den amerikanske regjeringen og er direkte ansvarlig for Kongressen. FCC koordinerer innenlandsk og internasjonal kommunikasjon ved å kontrollere radiokringkasting, TV, telekommunikasjon, satellitter og kabler. Mange radioapplikasjonsprodukter, kommunikasjonsprodukter og digitale produkter krever FCC-godkjenning for å komme inn på det amerikanske markedet. FCC-komiteen undersøker og studerer de ulike stadiene av produktsikkerhet for å finne den beste måten å løse problemet på. Samtidig inkluderer FCC også testing av radioenheter og fly.

 

CE-sertifisering

CE-sertifisering er begrenset til de grunnleggende sikkerhetskravene for produkter som ikke truer sikkerheten til mennesker, dyr og varer, i stedet for generelle kvalitetskrav. Koordineringsdirektivet spesifiserer bare de viktigste kravene, og de generelle direktivkravene er standardoppgaver. Derfor er den nøyaktige betydningen: CE-merket er et sikkerhetskonformitetsmerke i stedet for et kvalitetskonformitetsmerke. Det er "hovedkravet" som utgjør kjernen i EU-direktivet. "CE"-merket er et sikkerhetssertifiseringsmerke og regnes som et pass for produsenter å åpne og gå inn i det europeiske markedet. I EU-markedet er "CE"-merket et obligatorisk sertifiseringsmerke. Enten det er et produkt produsert av en EU-bedrift eller et produkt produsert i et annet land, hvis du vil sirkulere fritt på EU-markedet, må du feste "CE" -merket.


Å BLI VIDEREFØRT ...


Et par:Hvordan velge et lys for soverommet Neste:Introduksjon til COB&LED