Tridonic presenterer kompakt systemløsning for lineære downlights - fjerde generasjon DLE

- May 06, 2017-

Den fjerde generasjonen av DLE ADVANCED-modulen demonstrerer seg gjennom høy modulens effektivitet og fleksibilitet i drivervalg. Brukere kan velge den mest passende LED- driveren, avhengig av søknaden.

 

Med 185 lm / W har den fjerde generasjonen av DLE ADV-løsningen igjen økt modulens effekt med 12%. Kostnadene kan også reduseres samtidig. Den medfølgende hvite diffusoren sikrer et svært jevnt og nøytral lysutseende med et valg på 2000 eller 3000 lm lysstyrke og med fargetemperaturer på 3000 eller 4000 K. Takket være driftsmodusen BLO (Best LED Operation), en optimal balanse mellom effekt, Holdbarhet og kostnader er garantert. LED-modulene er også tilgjengelige som en PCB-modell eller med en Zhaga-kompatibel kabinett.

 

Den høye fleksibiliteten gjenspeiles i sjåførvalget. Dimmerbare drivere eller de med fast utgang er tilgjengelige som uavhengige eller forsynte versjoner. Integrerte digitale grensesnitt, som DALI og switch DIM, tillater også integrering i høyere nivå systemer eller enkel reduksjon av energiforbruk via bryter. En CRI på 80 og McAdam 3 sikrer god fargekvalitet og konsistens. Typiske bruksområder er hjemme belysning, kontorbelysning og kommersiell belysning.

Et par:Fabrikkbelysning Neste:Kontorbelysningsmiljø