Vanntette støtplugger for effektanalyse av utendørs LED-lamper

- Jun 05, 2017-

LED-punkt lyskilde, for små produkter har høye krav, kun håndverket, detaljene er ferdige, kan være kraftig ytelse for å sikre LED-punkt lyskilde, sier vi her er at pluggdelen.

 

Til tross for LED-punktlampekvaliteten og andre deler av prosessen er veldig bra, men det vanntette pluggen går ikke, fronten er igjen bra, også ubrukelig. For LED-lamper og lanterner har unike spesifikasjoner for vanntett plugg, fordi vanntett pluggdel som direkte kontakt med strømmen, måtte være streng.

 

Påvirker det fremfor alt er vanntett effekt, vanntett plugg må være i stand til å oppnå IP68 koeffisient av vanntett og støvtett, beskyttelsesmateriale, isolasjonsnedbrytning spenning er større enn 1500 v. Arbeidstemperatur og 40 ~ 120 ° C til Tilpasning til en rekke værforhold, flerkanals vanntett forkle-grensesnitt, med trykkfast forsegling, under betingelse av varme-bilger, kald krympeforsegling er god, har fortsatt høye antioksidanter, vanntett ytelse.

I samsvar med spesifikasjonene for den vanntette plugg kan det redusere sikkerhetsproblemer som lekkasje av lamper og lanterner. Og noen av produsentene, med dårligere vanntett plugg, ved grensesnittet for inoskopiering, spesifikasjon av kobbertråd, isolasjonsmateriale, var ikke opp til standard, lett å aldring, hyppig berøring med vannbrennende fenomen, alvorlig kan fortsatt føre til tap.

 

Vanntette stikkontakter, denne lille detaljene kan påvirke sikkerheten og normal bruk av hele produktet.

 


 


Et par:Popularisere og forbedre ~ 2017 Guangzhou belysning Fair etter følelsen Neste:Hvordan er LED-lampen til gammel?