Hva er de riktige poengene for innvendig belysning?

- May 26, 2017-

Innendørs lysfargevalgspunkter, ikke bare forskjellen mellom fargetemperaturen til lyskilden, bør også inkludere belysning, kraft, fargegjengivelsesindeks og andre parametere, samt lamper og lys med en rimelig kamp. Så, hva er fargen på innendørs lys til slutt?


Møt de funksjonelle kravene

De lokale områdets funksjonelle krav er de første som skal vurderes, for eksempel den grunnleggende belysningen av hjemområdet, belysningsbehovene til leserommet, belysningsområdet og fargegjengivelsesindeksens krav til kokeområdet og spisestue, belysningen Og farge på klæroppbevaringsområdet Indeksbehov mv. Før kjøp av lamper må først gjøre det som forventes.


Møt trøstbehovet

Ikke-funksjonelt område av belysningen, for å unngå refleksvirkningen, for å redusere unødvendig lys forårsaket av lysforurensning. Bruken av indirekte belysning med lav farge temperatur lyskilde kan gi mykt lys, hjelpe til med å slappe av


Og innredningen av materialet som brukes med en rimelig kamp

Veggmaling, dørbekledning, gulvfliser, veggmaleri, fargeteppe, høymetningsdyneputer, dukker og suvenirer på hyllen, utgjør disse romrommet til det lokale visuelle senter for tyngdepunktsobjekter og -materialer, for lyskildens fargetemperatur, Fargegjengivelsesevne, lampens lysstyrke, størrelsen på spotkravene er ikke det samme, forskjellig lyskilde og lampevalg, som viser fargeeffekten er nesten helt forskjellig.


Lys og skygge divisjon

Formen på lampen vil påvirke lyskilden til bestrålingsområdet, forskjellig installasjonsvinkel og retning, har forskjellige effekteffekter som påvirker veggenes fremspring i toppen av fordelingen av lys og skyggeområder.


Andre forslag

Lamper Lyskilde Når du velger å være oppmerksom på type grensesnitt og installasjon av ønsket størrelse, og det samme belysningslaget på lyskilden så langt som mulig i fargetemperatur og fargekonsistens.


Følgende er mer spesifikt for innendørs lysfargevalg for å gjøre en liten diskusjon, med tanke på uttrykk for spørreskjemaet, diskuteres først fargestemperaturen.


I lysdesignets interiørdesign vurderer du i henhold til funksjonelle belysningsbehov muligheten for komfortbelysning, belysningsnivå for designavdelingen, og refererer til tyngdepunktets visuelle tyngdepunkt, velg fargetemperatur, lysstrøm , Fargeindeks, strøm, form størrelsen på riktig lyskilde og støtte lamper.


Et par:Slik rengjør du alle typer LED-lamper Neste:LED taklampe, kapsellys, skyte lyset er ikke tent, brent ut, blits? Hvordan reparere?