Hvilke aspekter av lys vil påvirke arbeidets effektivitet?

- May 31, 2017-

Hva er belysningsfaktorene som påvirker arbeidstilstanden din?


1, fargetemperatur

Hvorfor kontoret ikke bør bruke varmt lys, fordi varmt lys gir en følelse av varme, lang tid i dette lyset gjør folk enkelt døsig, reduserer arbeidets effektivitet. Og lyst, kjølig lys, det er mer nyttig å fokusere, forbedre arbeidseffektiviteten.

Så hva slags farge trenger kontoret?

I henhold til gjeldende belysningsstandard vil vanligvis kontorbelysning velge om 4000K fargetemperatur. Men det er nye akademiske studier på visuell p hysiologi og psykologi at det ikke er noe slikt forhold mellom fargetemperatur og visuell komfort.


2, jeg belysning

Betydningen av belysning

Belysning, som ofte brukes i innendørs belysning design betingelser, refererer til graden av objektet ble opplyst, enhet området for å akseptere lysfluss for å representere enheten for "lux" (Lux, lx). Spesielt er 1Lux lik antall lys som et lys er projisert fra en meter utenfor overflaten av en kvadratmeter. 10 Lux er lik antall 10 lys som projiseres fra 1 meter utenfor objektets overflate. Lysstyrken er basert på lysflommen akseptert av den vertikale overflaten, og lysstyrken reduseres dersom den er vippet.

Her refererer "kontorbelysning" til kontorbelysningens lysstyrke.

Belysning av høy farge temperatur lav plass vil få folk til å føle seg veldig varmt, og belysningen av lav farge temperatur er høyt plass vil produsere dyster og sliten stemning. I høytemperaturen, men lavt belysningsmiljø på kontoret, er folk utsatt for dyster tretthet, reduserer arbeidseffektiviteten.

Hva er belysningsnivået?

Vanligvis den samme lyskilden, lyskilden vekk fra lysflaten, belysningsflaten av den mindre belysningen; Lys fra lys overflaten tettere, desto større belysning på lysflaten. I tillegg er lyskilden og lyset fra en viss avstand under betingelsene for vertikal bestråling og skrå sammenligning, den vertikale belysningen av belysningen; Lys mer tilbøyelig, jo mindre belysningen.

Hva er nivået på kontorbelysning? Mange mennesker første reaksjon er at med antall lamper og lykter, lysstyrken av sine egne lamper, selvfølgelig, er dette de relevante faktorene. Jo flere lamper, jo mer lyse, du kan øke lysstyrken, forbedre belysningskontoret. I tillegg til lampeproblemet, er det andre faktorer, som for eksempel lampens hengning, romområdet og form, vegger, tak og gulvfarge, og rydder situasjonen og så videre.


3, Blu-ray farer

LED-æra, slik at justeringen av fargetemperaturen blir en realitet. Og når det gjelder LED, kan vi tenke på et populært vokabular: Blu-ray farer, selv om dette ikke er unikt for LED-en.

Så hva er Blu-ray-fargen?

Blu-ray-skade på det blå lyset refererer hovedsakelig til bølgelengden på 464 nm. Moderne vitenskap fant at det menneskelige øye tre typer visuelle celler er mer følsomme for blått lys, og dette lyset fra den fysiologiske inhiberingen av melatoninproduksjon, folk er mer begeistret og ikke søvnig (melatoninsekretjon vil få folk til å sove).

图片1111.png 

Blu-ray vil produsere skade, faktisk, ikke et kvalitativt problem, men et kvantitativt problem, må du se lyskildespektret som finnes i antall blå komponenter. Fordi dagslyset inneholder blått lys. Figuren er det naturlige lyset, menneskekroppen på dagen produsert av hormonell kortison og melatoninforandringer i kurven (hormonell kortison kan stimulere kroppens metabolisme).


Et par:LED stemme kontroll lys produsent analyse korridor korridor trapp stemme kontroll lampe holder har blitt brutt, ikke lys, feil? Neste:LED-stasjon tre store tekniske trender i markedsmessige bekymringer