Hva er Lens

- Dec 30, 2020-

Linsen


LED-objektivet er delt inn i et primærobjektiv og et sekundært objektiv. Det vi vanligvis kaller et objektiv er en sekundær linse som standard, det vil si at det er nært kombinert med LED-lyskilden. I henhold til ulike krav kan forskjellige linser brukes til å oppnå ønsket optisk effekt.


LED linse materiale flyter i markedet hovedsakelig for PMMA (polymetylmetakkrylat), PC (polykarbonat), som lystrans transmittansen når 93% av PMMA, PC og bare ca 88%, men motstanden Temperaturen er relativt høy, smeltepunktet når 135°, mens PMMA er bare 90°, så disse to materialene nesten okkupere linsen markedet med halvparten av fordelene.


De sekundære linsene som for tiden er på markedet er generelt designet med total refleksjon (TIR). Linsen er designet for å trenge inn og kondensere lyset på forsiden, og den koniske overflaten kan samle alt lyset fra siden og reflektere det. Når de to lysene overlapper Etter å ha satt seg opp og brukt det, kan du få en perfekt spoteffekt. Effektiviteten til TIR-objektivet er vanligvis over 90%, og strålevinkelen er vanligvis mindre enn 60 °, som kan påføres småvinkellamper.

Et par:Introduksjon til COB&LED Neste:Relaterte kunnskapspunkter vi bør vite om LED-bransjen