Hva er stroboscopic

- Aug 23, 2017-

LED-lyskilde og lampestropp, hovedsakelig fra den dårlige strømforsyningen, som for eksempel RC-kapasitiv strømforsyning, rippel-strømbryter. Test og avgjøre LED-lyskilden og lampen er stroboscopic. Den enkle måten er å åpne telefonkameraet og kamerafunksjonen, den elektroniske søkeren som objektivjustering for å observere LED-lyskilden , rammeskjermen utgjorde mer enn 2/3 av telefonskjerm, Er nær LED-lyskildeobservasjon, for eksempel mobil en LCD-skjerm for å se lyskilden, har åpenbare sorte striper rullende eller lyse og mørke endringer, kan du bestemme stroben.

 

Årsaken til stroboscopic

 

Strømnettet LED-lyskilde og lampe stroboscopic skyldes hovedsakelig bruk av strømnettet AC-strømforsyning forårsaket av en enkel motstand mot strømforsyningen, strømnettetfrekvensen og frekvensen og andre støykrusninger kan ikke filtreres. Vekselstrøm av likrikteren og RC kondensatoren for å gi pulsen på DC-pulsen har en større volatilitet, parasittisk 50Hz, hvilken frekvens, 100Hz, 150Hz, 200Hz frekvensdoblingsfluktuasjoner har blitt synlige i det menneskelige øyeflamming. Dårlig bytte strømforsyning kutt hjørner, kretsen er ikke designet, elektrolytkondensator kapasitet er for liten, vil føre til lavfrekvent rippel er vanskelig å filtrere, slik at stroboscope er uunngåelig. Kjøp et lett valg Lu Xing

 

Stormfare?

 

1, kan forårsake skade på hjerneceller

Forskere sa at ved å observere EEG ble det funnet at selv om lysstrålen i miljøet har vært nesten uvitende om kroppens netthinne, kan den fortsatt skille frekvensen på 100-160Hz, eller til og med opp til 200Hz lys og å svare, i katten som representant for dyreforsøkene, 100-120Hz lys har forårsaket sin hjernecelleforbrenning, brenne celler er lateral geniculate kropp, organisasjonen spiller en rolle i å kontrollere øyet.

 

2, kan påvirke lesing og syn

Studier har vist at lysstråle for fluorescerende lys og CRT-lysstyrke vil påvirke folk i å lese teksten når øyebevegelsesbanen i tillegg i en helsekontrollrapport også fant at synskade er forårsaket av lysstrålen.

 

3, kan indusere migrene

Eksperimenter viser at frekvensen på 100Hz lysstråle kan føre til at kontormedarbeidere øker forekomsten av hodepine, selvfølgelig er denne effekten vanligvis betraktet som et spesielt tilfelle, bare i den spesielle befolkningen.

 

4, redusere arbeidseffektiviteten og føre til arbeidsskade

Jeg har ledet lett industri , mat, trykkeri, elektronikk, tekstil og andre næringer, den generelle bruken av fluorescerende lysfeil, som rørledning, slag forårsaket av visuell tretthet, migrene, vil medføre vanskeligheter i posisjonering, lav produksjonseffektivitet og andre problemer; I industrien, som kranoperatøren, fordi stroben forårsaket av visuell tretthet vil føre til vanskeligheter med posisjonering, driftsfeil og til og med føre til ulykker; i bevegelsesobjektets hastighet og lysfrekvens-strobefrekvensmultiplikator vil bevegelsen av objektets bevegelse frembringe statisk, omvendt, lav hastighet og andre tre typer statisk periodisk repetitiv falsk syn, lett føre til arbeidsulykker.


Et par:LED dimmeknologi, hvor mange vet du? Neste:Prinsippene for å velge led belysning bør følge