Hva er den europeiske LED-markedsadgangen

- Jun 13, 2017-

I Europa forventes etterspørselen etter LED-belysning å øke som et resultat av forbud mot å selge i ncan-fallpærer . I tillegg vil en rekke felt, inkludert bilindustrien, utendørsanlegg og applikasjonsfelt som utsmykning, samt bruk av LED-belysningslamper og lanterner i interiøret også være en økning i etterspørselen, i samsvar med eu-forskriftens innføringskrav er blitt Kinesiske produsenter står overfor utfordringer.

I henhold til lovkommisjonen skal lamper og lanterner og lignende produkter som er solgt i Europa, være merket med CE-etikett, og må derfor markeres for CE-produkter, må overholde eu elektrisk sikkerhet for produktet av lamper og lanterner, EMC, kjemikalier, energi og krav til energieffektivisering merking instruksjon som følger:

 

A. Elektrisk sikkerhetstest

Lavspenningsdirektivet (lavspenningsdirektivet, LVD) for all tilgang til eu etablerte sikkerhetskravene til de generelle lavspenningsproduktene, tilhører halvlederbelysningsproduktene , som definert av lavspenningsproduktene, så det må være under ledelse av Lavspenningsspesifikasjon. Ulike LED-belysningsprodukter har forskjellige teststandarder. Følgende tabell:

 

B. Elektromagnetisk kompatibilitetstest

I samsvar med kravene i EU-direktiv 2014/30 / EU omfatter cellekompatibilitetstest to aspekter: elektromagnetisk interferens (EMI) og elektromagnetisk toleranse (EMS), den førstnevnte er hovedsakelig preget av ledning og stråling, mens sistnevnte hovedsakelig vurderer produkter som slike som elektrostatisk utladning, stråling, pulstog, bølge, utført interferensmotstandsevne, nemlig anti-interferens testen. De viktigste teststandardene er: EN55015; EN61547 og en61000-3-2 strømforsyning harmoniske krav, en61000-3-3 kraftkilde scintillation krav.

 

C. ERP-direktivet

For LED-belysningsprodukter spesifiserer ERP-direktivet at leds og kontrollenheter må oppfylle følgende krav:

Energikrav: Maksimal energieffektivitetsindeks for lamper og lanterner. Kraften til kontrollenheten, kraften i standby og effektiviteten av belastningen.

Funksjonsprøven på LED-lys: Overlevelsesgraden på 6000h lampe og gjeldende vedlikeholdsrate; Antall brytere før feil; Starttid; 95% av tiden; For tidlig svikt i effektivitet; Fargegjengivelsesindeks; Fargetoleranse (krav til fargekonsistens); Effektfaktor PF. Men eu's ERP har ennå ikke krevd LED-blitsen.

Produktinformasjonsmerke og krav til energieffektivitet etikett: indikerer lysflom, nominell levetid, fargetemperatur og så videre. For detaljer, se implementeringsreglene (EUNO 1194/2012, nr. 874/2012);

LED-belysningsprodukter for å oppfylle kravene til elektrisk sikkerhet, EMC, ERP, kjemisk Rosh, Reach og elektronisk gjenvinning, kan markere for CE, LED-pærer   og lamper og lanterne trenger også i henhold til energieffektivitetsmerking, i henhold til de målte dataene for energiforbruk med energieffektivitetsmerking.


Et par:Fastslå kvaliteten på LED ultratynne lyser er bra eller dårlig? Neste:LED dimmeknologi, hvor mange vet du?