Hva er UGR?

- May 06, 2017-

Unified Glare-verdien UGR: Unified Glare Rating.

For å måle lyset som emitteres av innendørs belysningsinnretninger i det visuelle miljøet av det menneskelige øye-ubehag forårsaket av subjektive psykologiske parametere for reaksjon, kan dens verdi beregnes ved reguleringsbetingelsene i CIE-enhetlig refleksverdiformel.

 

Den opprinnelige industri- og sivile belysningsdesign-standard direkte blending av generell innendørsbelysning, er i henhold til lysstyrken for å begrense grensekurven, er denne metoden bare på en enkelt grense blendingen av lamper og lanterner, representerer ikke alle innendørs lamper og lanterner av Blending av den samlede effekten. Derfor presenteres CIE i omfattende nasjonal glansberegningsformel på grunnlag av den forenklede glansverdien (UGR) -formelen. Gjelder for enkel kubisk form generell belysning design av rommet, lamper og lanterne uniform avstandsarrangement, lamper og lanterner for asymmetrisk lysfordeling, generell observasjonsstilling ved punktet for den vertikale og horisontale veggen, observasjon av øyenivå fremover.

 

Flere og flere prosjekter trenger UGR <17, som="" kan="" beskytte="" folks="" øyne="" godt,="" så="" vårt="" firma="" designe="" det="" populære="" innfelt="" linjebelysningskontor,="" forsynt="" lineær="" belysning,="" overflatemontert="" ledet="" lineærlampe="" supermarked,="" anheng="" lineære="" lys="" for="" forskjellige="">

SEO CINDY PIC.jpg

Et par:LED-stasjon strømforsyning design fire store problemer sammendrag Neste:Hvordan velge LED lineære lys?