Hva gjør bakeri belysning design?

- Jul 08, 2017-

I dag, la 's snakke om hvordan bakeriet ' s belysning design bør gjøres.

 

Bakeri belysning design må ta hensyn til hvilke sider? Så forskjellige meninger:

-"nøkkel belysning må ha!" (Belysning nivå)

-"Slutt er å selge brød eller krem kake? Må vurdere partisjon design. Brød er enda mer egnet for ca 3000 K varm hvit." (Fargetemperatur)

-"Hvis høyt nivå dessert Maccaron, du trenger høy fargetemperatur, høy farge gjengivelse, men den belysning ensartethet er lav." (Fargetemperatur, farge, miljømessige forhold)

Som industri å spise varer gjøre jeg på mat butikken belysning design mer følelse. Så prøv å sette frem i henhold til de ulike visningene, kombinert med egen læring, ferdig skrevet.

 

Kanskje du leser artikkelen, du vil bare nevne industrien terminologien - belysning level, fargetemperatur, fargen, miljøet enn ikke forstår. Så jeg vil følge rekkefølgen ovenfor til bakeri, for eksempel å forklare min personlig forståelse av belysning.

 

Belysning


Som plass for generell slitasje med samme trenger annen plass forskjellige egenskapene til lys miljøet nivået:

Grunnleggende varme og komfortable behov "bottoming drakten" - atmosfæren i lys;

Må vise folk, behagelig "kle" - fokusere på belysning.

Også dekorert med en liten atmosfære av "tilbehør" - dekorative belysning.

Design av lys miljø, må vi først basert på krav, å utvikle det totale blandingen av programmer, som er nivået av belysning.

Varer Vis må være mer fremtredende fokus på belysning, offentlige områder egnet for uniform Generell belysning, denne stilen av konfigurasjonen som bankett slitasje kvelden kjole, arbeidsplassen iført samme kjole i henhold til lokale forhold.

 

Bakeri, bruk av downlights eller diffus lys dekorative belysning for å bringe atmosfæren av belysning, utstilling stativer og showcase området må legge nøkkelen belysning. Lagdelt visning av vertikalt stativ for å unngå ujevn lys og produsere skygger på brød, generell bruk skjult installasjon av skap lysene for belysning. Skap lys er også velegnet til presentasjon med glass cover, for å unngå lyskilden i taket glass refleksjon og gjenskinn.


Fasade belysning


Vinduet er svært viktig! For å tiltrekke diners, har nesten hver bakeri et glassvindu.

Hvis din nåværende brød, papir kopper, smultringer og andre vises i vinduet gjennomsiktig, er mitt forslag: lys dem! Målet er å la forbipasserende kan være klar over eksistensen av disse litt søt, slik at de er i lys på bakgrunn av vakre, slik at varene vender vinduet siklende!

Sammenlignet med vanlige nivået av belysning, er vertikal belysning måten å tiltrekker øyet av kongen, så her du bruke farge temperatur tilpasning, farge og utmerket lyskilde og lett det beste belysningsutstyr!

 

Fritidsområde


I de fleste bakerier er det alltid et avslappende område hvor du kan stoppe og nyte maten. Her trenger vi ikke "aggressive" under lyset. Subtile naturlig diffus lys eller semi lys dekorative lys, mer egnet for å lage en avslappet og komfortabel og mangel på privat atmosfære.

Folk er mer villige til å sitte i slike lys ro drikke en kopp kaffe, et stykke kake. Mens butikkens personlighet og egenskaper kan også dannes gjennom gjenspeiles den unike formen på lampen.

 

Fargetemperatur


I store miljø på grunnlag av jevn fargetemperatur, som Generell belysning 3000 K, relativt lav presentasjon vises i farge temperaturforskjellen og vil ikke skade samlet innendørs effekten, ikke lett forårsake kundens overraskelse.

 

Fargegjengivelse


Fargegjengivelse betyr at lyset å gjenopprette den opprinnelige fargen. Populære sier, høyere fargen på lys, mer lyst farget av materialet. Fargen på lyskilden er derfor virkningen av brød og kaker "selge" nøkkelen.

Varm hvit eller nøytral hvit LED, lysrør, i det minste bruke denne indikatoren: Ra > 85, R9 > 0 (rødt lys farge), å skape et "deilig" lys miljø. Høy lys fargen på lys bestråling, kan vi selv føle kake og smaken av fersk og ferske brød toast.

 

Miljø-forhold

 

Dette refererer til lysstyrken på opplyst objektene og forholdet mellom lysstyrken i omgivelsene, jo høyere forholdstallet er, jo tydeligere kontrasten mellom lys og skygge, den mest iøynefallende av bildet. Enten det er nær den lyse 1: 2 miljø enn, eller med en liten dramatiske 1:5 miljø enn, kan brukes på bakeri.

Bakeri miljøet enn ingen stereotypier, valg av lys miljøet enn butikken, er en av de viktige faktorene i posisjonering forbrukergrupper. Dramatiske miljø vil gjøre kunden produsere "butikkens brød er mer eksklusive" psykologisk følelser. Uniform lys lys miljøet, vil gjøre kunder føler at "denne butikken er svært nær folk."

Den dekorative ferdig, fargevalg, for gjestene på subjektive lysstyrken erfaring også spiller en viktig rolle. Kan være i hvitt, lyse tone av innvendig plass, enkelt å lage et ensartet lys lys miljø.

I mørk, mørk, kjølig tonen i indre miljø, kan du fritt opprette dramatisk mellomrom. Hvis du har å gå mot, som mørke innemiljø lage et ensartet rom, kan du høyere energiforbruk som en pris.


Et par:Analyse på innvirkning av kretskort på LED-lampekvalitet Neste:Arkitektonisk landskap LED belysning design å vurdere hva?