Hvorfor er LED lineær monteringsterminal dårlig lett om sommeren?

- May 16, 2017-

Vet ikke om du har funnet ut at både LED-pærer, LED-taklampe, LED-lampe, LED-projektørlampe, LED-minedampe etc., om sommeren er det lettere å dårlig, er høyere enn sannsynligheten for dårlig vinter veldig Mye, hvorfor?

 

Svar: Varmeavledning er ikke bra, om sommeren er værtemperaturen høyere, LED-lampen blir feber, lamper og lanterner er brent ut.

 

Så hva forårsaker?

1. Det termiske ledende materialet til lamper og lanterner er ikke nok, for eksempel eksisterende uferdige pærer full plast, ingen varme radiator, lys feber varmeledningsevne ikke, hvorfor ikke dårlig?

 

2. Termisk utforming av lamper og lanterner er ikke rimelig, mange lamper og lanterner, ingen varmespredningsdesign ta deler montert direkte uten vitenskapelig eksperimenttest, hvor ille?

 

3. Installasjonsmiljøet er urimelig, LED-lamper og lanternes installasjon krever viss varmeavledning for varmeavledning, og installasjonsmiljøets fuktighet, LED-lamper og lanterner i fuktig miljø, også lett til dårlig, fordi LED-lamper og lykter er av Elektroniske komponenter, når de er våte, fører til enkel, dårlig innvirkning. Denne typen grunn, bare brukerne selv å bruke notatet.

Oppsummering, LED-lamper og lanterner av dårlig lett om sommeren, er hoved- eller dyktighetskvaliteten ved bruk av lamper og lanterne i ferd med å velge lamper og lanterner, bruk lampene og lanternene å merke seg.


Et par:En kort analyse av hotellbelysning og fremtidig utvikling Neste:Hvordan velge LED lineære lys?