Hvorfor sommeren LED belysning er lett å dårlig

- Jun 16, 2017-

Vet ikke om du ikke har funnet er detLED pære, LED taket, LED lampe, LED flomlys, LED gruvedrift lampe, etc. til sommeren er lettere å dårlig, mye verre enn sannsynligheten for vinteren, som er grunnen?

Svaret på en: lampe kjøling er ikke bra, sommer været temperaturen er relativt høy, LED-lys vil være feber, lampen er å brenne.

Så hva er grunnen til det?

1. lamper varmeledningsevne materiale er ikke nok, som eksisterende lav kvalitet pære plast, det er ingen varme radiator, lys varme kan ikke lede, hvor ikke ille?

2. lighting design er urimelig, mye belysning er ikke en termisk design, sa direkte til montering av tilbehør, ikke gjennom vitenskapelige eksperimenter, hvor ikke dårlig?

3. installasjon er irrasjonell, LED belysning installasjon krever en viss mengde kjøling plass til varme, installasjonen miljøet er våt, LED-lamper i våt miljøet, men også lett å ille fordi LED-lamper er elektronisk komponenter, påvirke ytelsen og føre til enkelt å dårlig. Derfor bare brukeren bruke egne oppmerksomhet.

For å oppsummere, sommeren LED-belysning er lett å dårlig, hovedsakelig kvaliteten på lampen med bruk av problemet, i valg av lamper, bruk av lamper må ta hensyn til prosessen.


Et par:Hva er 0-10 v dimming prinsippet Neste:Klassifisering av LED-striper?