Hvorfor Summer LED-lys er lett ødelagt enn vinter LED-lys?

- May 19, 2017-

Har du lagt merke til at enten det er LED-lampe, LED-tak, LED-lampe, LED-lyslampe eller LED-minedampe etc., er det lettere å dårlig om sommeren, er sannsynligheten høyere enn om vinteren, hvorfor? vite hvorfor?

 

Det er bare ett svar: Temperaturen er høyere om sommeren, ledet lys vil også sende varme når det fungerer. Hvis lysets varmeavledning ikke er bra, vil lyset brennes ut.

 

Så hva har faktorene ført til dette?

 

1. Lampe termisk materiale er ikke nok, for eksempel eksisterende lav kvalitet pære plast, det er ingen varme radiator.

2. Lysdesign er urimelig, Direkte for å få samlet komponenter, ikke gjennom vitenskapelige eksperimenter

 

3. Installasjonsmiljøet er irrasjonelt, LED-belysningsinstallasjon trenger litt plass for å spre varme.

4. Fuktig installasjonsmiljø. Fordi LED-lamper består av elektroniske komponenter, vil påvirke lampens ytelse når elektronikkomponentene har blitt fuktige.

 

Til sammen sommeren LED-belysning er lett å dårlig, hovedsakelig lampens kvalitet og måter å bruke, slik at vi bør fokusere på lampens kvalitet og design når vi velger og kjøper lampe.

 

Keylux spesialisert seg på LED lineær lys, LED aluminiumprofil, bruker vi 6063-T5 aluminiumprofil for alle våre produkter, og vi har unik design med god varmespredning av ledet lineært lys, designet av vår designavdeling og FoU-avdeling. Og de kan jobbe i temperaturer på 20 ℃ -80 ℃.

LIN07.png

Et par:Analyse av energieffektivitet Nivå av LED-lampe Neste:LED Lighting Structure Relaterte definisjoner