Ultra Thin Akryl Moderne Led Taklampe

Ultra Thin Akryl Moderne Led Taklampe

Keylux Lighting er forpliktet til kostnadseffektive LED-lys av høy kvalitet som er utmerket når det gjelder energireduksjon og som er ideelle for hjemmet, garasjen eller andre områder som krever pålitelige og effektive lyskilder. Moderne ultratynt 12-tommers ledet taklampe er designet for å erstatte de tradisjonelle glødelampene for å spare mer strøm og kostnader.

Chat nå

Produktdetaljer

Innfelt LED taklampe kan dimmes, 3000K varm hvit, 12 tommers 24W 2400LM runde overflatemonterte ledet taklamper til spisestue i soverommetultra thin led ceiling lamp light fixtures

Produkt introduksjon

Dette ultratynne moderne LED-taklampen i akryl er bare 24 Watt med LED-teknologi, som ikke trenger ekstra pærer for det. Det er veldig enkelt å installere, og det ser ganske stilig ut med moderne og kortfattet design. Ultra tynn akryl moderne LED taklampe gir høyere lysstyrke enn de tradisjonelle glødelampene, noe som er veldig energibesparende og kostnadseffektivt. Alt i alt er det mindre strømforbruk, men høyere lysstyrke.Produktparameter

Størrelse
φ302 * 24mm
Kroppsfarge
Svart hvit
Makt
24W
Lumens
2400lm
CCT
Kan justeres
Strålevinkel160 grader
IP-klassifiseringIP 40
Garanti
3 år

led thin ceiling lightsProduktfunksjoner

Stilig og slank design

Ultra tynn akryl moderne LED taklamper dimensjoner: φ302 * 24mm. Det er bare 0,93 tommer tykkelse på denne ultratynne taklampen. Den stilige og slanke designen gjør den bedre for soverom, spisestue eller babyrom etc.

ultra thin 24W led ceiling lamp

Lysstyrke& CCT justerbar

Fargetemperaturen på ultratynt moderne LED-taklampe kan justeres fra 2900K til 6500K. Lysstyrkejusteringsområdet er fra 10% til 100%. Det er veldig praktisk for deg å kontrollere CCT med APP eller fjernkontrollen.

modern design ultra thin ceiling lamp

Enkel å installere

Det er ingen tvil om at dette er det enkleste designet for installasjon. Du kan installere det ultratynne moderne LED-taklampen selv, noe som kan spare mange installasjonskostnader. Du kan følge instruksjonene våre for å installere den.

24W led ceiling light ultra thin


FAQ

Spørsmål: Kan den være støvtett?

A: Ja, den er forseglet veldig bra, og det kan ikke komme støv inn i det tynne LED-taklampen.


Spørsmål: Er fjernkontrollen retningsbestemt? Må jeg peke toultra tynn LED-belysning mens jeg slår den på?

Svar: Ja, fjernkontrollen er infrarød kontroll, så den er retningsbestemt. Det er et must å peke på taklampen mens du slår den på.


Spørsmål: Hva er ledetiden for den tynne ledede takbelysningen?

A: Det er 3-5 dager for prøvebestilling (noen ganger har vi lager for det), mens det er 15-30 dager for masseproduksjon.


Spørsmål: Er du utenlandsk handelsmann eller produsent?

A: Vi er produsent og vi har vår egen fabrikk.


Hot Tags: ultra tynn akryl moderne LED taklampe, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset
Et par:CRI>80 kan dimmes plastdeksel innendørs rund led taklys Neste:CCT Justerbart LED-takrundelys med Wifi-fjernkontroll

Forespørsel

You Might Also Like