High Power 100LM / W High Bay Light med objektiv

High Power 100LM / W High Bay Light med objektiv

Keylux gir High Power 100LM / W høy bay light med objektiv. Keylux ble grunnlagt i 2008 i Shenzhen, Kina. Selskapet spesialiserer seg på salg av LED-belysningsprodukter, inkludert hjem, industri og kommersiell belysning, innendørs og andre produkter. Det er kjent for sin konkurransedyktige pris på kreative produkter. Selskapet har vokst raskt og har vunnet tillit hos kunder. Produktene eksporteres til europeiske land som europeisk og amerikansk marked.

Chat nå

Produktdetaljer


Introduksjon:


Dette er High Power 100LM / W høy bay light med objektiv, valgfri for Standard og High Output. Den unike designen er nesten gjennomsiktig. Opptil 70% energibesparende. Det kan enkelt byttes, noe som er mer praktisk å fikse og vedlikeholde.

Parameter:

TEC001LIN8A的规格.webp

Testrapport :

TEC001LIN8A的图片.webp


Hovedtrekkene:


  Det er et trunking system med 5 forskjellige vinkelobjektiv for forskjellig høydeapplikasjon. Maks opptil 15 meter høy.

  Kroppen er laget av aluminiumslegering. Meget god stråling.

  Lyset kan kobles en etter en uten mellomrom.

  Kroppen kan skille seg i to deler med en bryter. Enkel for installasjon og utskifting.

  Kroppsfarge: Sliver, hvit, svart.

  Bruke Epistar eller Samsung LED-brikke, Brand LED-strømfører. Opptil 100-150lm / w.


Produksjonsflyt :

TEC001LIN8A production flow.webp


Pakking    


8A的包装1.webp


sertifisering:

8A 的证书.webp


FAQ:


Keylux belysning Co, LTD

F: Hvordan får du prøver?

Spørsmål: Prøver blir belastet, vennligst gi oss råd om hvilken modell du er interessert i å teste og kvantitetsinformasjon hvis du har spesielle krav til prøver.

F: Hvordan bestiller du?

Spørsmål: Du kan sende e-post til vårt salg eller snakke med dem online, fortelle dem hvilken modell og kvantitet; eller send e-post til led@keylux-led.com; Dessuten kan du ringe direkte til oss.

F: Hvordan betale? hvilken betaling må du godta?

Spørsmål: Vi aksepterer T / T, Paypal og L / C.

F: Hvordan være distributør eller eksklusiv selger i det lokale markedet?

Spørsmål: Vi er hjertelig velkommen kunder som distribuerer eller eksklusive våre produkter i lokalområdet, håper vi kan bygge et langsiktig, stabilt og godt forretningsforhold.

F: Hva med produktkvaliteten din?

Q: KEYlux-produktet er bestått CE & ROHS-sertifisering. Hvis du eller landet ditt har spesiell forespørsel om sertifisering for import, vil KEYlux gjøre vårt beste for å gjøre det for kundene.

F: Hva med garanti?

Spørsmål: Ulike produktserier har annen garanti, for eksempel 5 år, 3 år eller 2 år. KEYlux kompetent salgspersonell vil fortelle deg garantien i henhold til bestillingsproduktet.

F: Kan jeg besøke firmaet ditt?

Spørsmål: Velkommen til å besøke KEYlux. Det er setter pris på hvis du gir noe forslag. Og hvert år vil KEYlux delta i LED-belysningsutstilling. Og også glad for å møte deg på utstillingen.

F: Hva er arbeidstiden din?

Q: 9:00 til 18:30 ( Kina-tid, fra mandag til fredag )

9:00 til 12:00 (Kina tid, lørdag)

Skulle den varme salget 0,9m 0-10v dimmbart ledet lineær lys passer til dine behov, velkommen til å kjøpe med vår fabrikk. Som en av de ledende produsentene og leverandørene av ulike LED-produkter i Kina, vil vi også tilby deg den tilpassede tjenesten.

Skulle den høye effekten 100 lm / w høy bay lys med linsen passer til dine behov, velkommen til å kjøpe med vår fabrikk. Som en av de ledende produsentene og leverandørene av ulike LED-produkter i Kina, vil vi også tilby deg den tilpassede tjenesten.
Hot Tags: høy effekt 100lm / w høy bay lys med linse, Kina, leverandører, produsenter, fabrikk, tilpasset
Et par:nei Neste:Supermarked fabrikken lager 100W 1,5 M lineær Industrial høy Bay belysning Fixtures 0-10V kan dimmes Connectable lineær høy Bay lys pris

Forespørsel

You Might Also Like