12 milliarder Hubei San'an Mini/ Micro LED-prosjekt vil bli satt i produksjon som planlagt

- Mar 15, 2021-

12 milliarder Hubei San'an Mini/Micro LED-prosjekt vil bli satt i produksjon som planlagt i slutten av mars


I april 2019 etablerte Sanan Optoelectronics et III-V sammensatt halvlederprosjekt i Den økonomiske utviklingssonen Gedian, Hubei, med en total investering på 12 milliarder yuan. Hovedproduktene er Mini / Micro LED epitaxy og chip produkter. I juli samme år startet prosjektet offisielt, og det forventes å bli satt i drift i mars 2021 og tre i kraft.


Ifølge en rapport fra Hubei Daily i går (10), i begynnelsen av februar i år, hovedbygningen i den første fasen av Hubei San'an Mini / Micro LED forlengelse og chip industrialisering prosjektet ble vellykket avkortet og vil bli satt i drift som planlagt i slutten av mars.


Hubei San'an-prosjektet dekker et areal på ca. 756 m², med et samlet byggeareal på 477 700 kvadratmeter. Prosjektet planlegger å bygge en FoU og produksjonsbase for å produsere Mini / Micro LED gallium nitrid chips, Mini / Micro ledet gallium arsenide chips, og emballasje for 4K-skjermer.


Ifølge planen har galliumnitradchipserien en årlig produksjon på 1,61 millioner stykker (inkludert 720.000 blå Mini-lysdioder / år; 90.000 blå Micro LYSDIODer / år; 720.000 grønne Mini lysdioder / år; 80.000 grønne mikrolysdioder. /År), en årlig produksjon på 750.000 stykker gallium arsenid chip-serien (inkludert 660.000 røde Mini lysdioder / år; 90.000 røde Micro lysdioder / år), 84.000 enheter av pakkede produkter for 4K-skjermer.


I dag har dekorasjonsarbeidet i den første fasen som støtter lager nr. I slutten av februar begynte de tre sovesalene i boligkvarteret å bli innredet gradvis, og ansatte blir rekruttert. Prosjektet forventes å gi mer enn 3000 arbeidsplasser.


Ifølge Li Shuiqing, daglig leder i Hubei Sanan Optoelectronics, som den første fasen av prosjektet gikk greit og etter planen, den andre fasen av prosjektet har også startet foran tidsplanen, minst et halvt år før planen.


Hubei San'an-prosjektet er det første store mikrolysdiodeprosjektet i Kina. Fremdriften av prosjektet har alltid tiltrukket seg industriens oppmerksomhet, spesielt dagens relativt utilstrekkelige produksjonskapasitet for nye skjermer. Byggefremdriften til tilhørende store prosjekter i bransjen vil mer eller mindre påvirke næringen.


Fra perspektivet til industriell skala, etter at den første fasen av Hubei San'an-prosjektet er satt i drift, vil den innenlandske Mini / Micro LED-epitaxy og chip og annen ny skjermproduksjonskapasitet bli ytterligere økt. Fra perspektivet til terminalapplikasjoner vil Hubei Sanan-chipprodukter gradvis møte behovene til high-end-skjermprogrammer som Samsung og TCL.


Et par:Studie fant at UVC-lysindusert inaktivering av nytt coronavirus i hostedråper Neste:For å utvide salget annonserte LG et 20% priskutt for nye OLED-TV-er fra 2021