Fordeler med LED Higbay lamper

- Aug 17, 2017-

LED høyt bay lys, er bruk av LED-lyskilde med høy lysstyrke i stedet for de tradisjonelle lampens perler som lysende kropp, med litiumionbatteri-produksjon av industriell highbay-lampe. Sammenlignet med den tradisjonelle higbay-lampen, er produktet lite, lett, energieffektiv og så videre. Gjelder for all slags underjordisk gruvevirksomhet, tunneloperasjoner, marinoperasjoner, vedlikeholdsvirksomhet, utendørs sport, jaktkvelfiske, ekspedisjon, soldater og andre steder å bære belysningsutstyr.


Sammenlignet med tradisjonell belysning har LED miner følgende fordeler:
1. Skall med konstruksjonsplast og kulbeskyttet glass som helhet støpt, helt lukket struktur, kan fungere i en rekke vanskelige omgivelser.
2. Strømforsyning med høyt sikkerhets litium-ion-batteri, ingen forurensning, lagringskapasitet, ledig minne, ingen behov for å bytte ut batterivæske, er en helt vedlikeholdsfri produkt.
3. Lyskilde ved hjelp av LED-kald lyskilde, energibesparende mer enn 70%, ikke nødvendig å bytte ut lampen, produserer ikke gnist, fullstendig utryddet mineulykker forårsaket av ulykker.

 

 


Et par:T8 LED-lampe lysoverføringshastighet høyere Neste:LED Lineær Downlight Light Source Color er bra