Detaljert forklaring på forskjellen mellom Spotlights og Downlights

- Jan 18, 2017-

Downlights og spotlights forskjellen er å se små detaljer, folk ofte forvirre to, vet ikke hvordan å skille downlights og Spotlight, små i her enkel å introdusere det er lys, belysning, hvordan finne slukker og fremheve forskjellene.

Downlights og spotlights hva er forskjellen? første, downlights og spotlights downlights av forskjellen. Rør lampe i utseende Shang ser som er en sylinder form og mosaikk til tak på innsiden, la, og taket ser er en av beløpet, ikke skade opprinnelige bygge dekorative, derfor kalles tube lampe, rør lampe denne lys av lamper er moderne familie forhold vanlige, lys forhold høyt også sammenlignet lyse, unntatt familie dekorative zhiwai, var også Byggning , og store kjøpesenter og så videre. Å se dette kan forstå downlights og spotlights forskjellen? donand #39; t vet ingen spiller rolle, vi se her.

Hva er Spotlight

Rør lampe og skutt lampe av forskjellen er generelt skudd lampe av dekorative har regulering atmosfære av rolle, farge variert og rik, generell familie til dekorativ skutt lampe ord, brukt av er mørk lastet metoden, såkalte mørk lastet, er i vegg inne begravet Xia makt line, lamper ifølge rad rad dekorative bra, dannet en artikkel linje, kalt lampe med , skutt lampe lys og rør lampe lys enn opp skutt lampe lys forhold myke, lokale dekorative, som kan installasjon i TV vegg overflaten Shang eller midtgangen Shang. Downlights og spotlights hva er forskjellen? kombinere sine respektive fordeler for å innføre slukker og fremheve forskjellene under små serier.

Downlights og spotlights forskjellen 1-lys

Slukker og spotlight forskjellen mellom 1th er lys lys er retningsbestemt, justerbar spot lys retning, men ikke nå så langt, og lys er myk, for eksempel, kan brukes til belysning TV vegg, høyne atmosfæren av natten, og hvor for eksempel kan brukes til å dekorere verandaen, ser mindre imponerende. Slukker og spotlight forskjellene gjorde alle føler veldig enkelt? og nå drum lyser belyse rommet hvor som helst, lyset er mykere, men enkle farger uten retning.

Slukker og spotlight forskjellen mellom søknad 2-plassering

Slukker og spotlight forskjeller nå hva? se installasjonsplasseringen. Brukte lampe, nå det største kjøpesenteret kan se lampe dekorasjon, kan si lampe er innebygd i overflatelaget av veggen, dette dekorasjon vil ikke ødelegge det opprinnelige utseendet til veggen, beholder bygningen og lys mer forstand, kan være fullt opplyst. Belysning installasjonsplasseringen er walland #39; s overflate, ikke innebygd i veggene, dette er differansen mellom to av downlights og Spotlight.

Downlights og spotlights forskjellen 3-prisene

Downlights og spotlights tre - prisforskjellen. Spotlight og downlights er tilhører samme nivå av belysning tilbehør, men prisen. Derimot presenterer er dyrere, valg kan velge noe merket av god belysning, ikke bare prisen er rett, Pireus, downlights og spotlights visuelle stil også har stor, middels og liten modell, kan installeres etter egne behov. Se over små serier å bringe ned lys og spotlights forskjellen, tror jeg vi har vært i stand til å skille to.


Et par:LED rør lampe installasjonsmerknader Neste:LED rør lys vanlige Standard størrelse