Fungerer LED Light Facials egentlig?

- May 04, 2017-

LED-lys ansikter kan se ut og virke som en behandling som er bedre egnet til noen som anser Millennium Falcon sin primære transportkilde, men her i en galakse ikke så langt unna, begynner flere og flere spa-lys å innlemme et LED-lys inn i Deres eksisterende utvalg.

Visst, det er kult i teorien, men fungerer behandlingen faktisk? "NASA lanserte viktig forskning på 80-tallet som viste at visse lysfrekvenser stimulerer biologiske funksjoner i huden," forklarer Judit Galambosi, ledende terapeut ved Erno Laszlo-instituttet. "Lyset absorberes av hudcellene, konverterer lysenergi til cellulær energi, Og dette akselererer vekst i vevet. Det stimulerer kollagenproduksjon, fremmer healing og celleforyngelse, og kan også drepe bakterier. " Ulike lysfrekvenser representeres av forskjellige farger, og bølgelengdene varierer i størrelse. Tenk tilbake til videregående skole vitenskapsdagene i et minutt: Langt lysfrekvenser bærer ikke mye energi, mens kortere bølgelengder kan bære mer.

Tenk på problemene du vil takle, og din estetiker bør velge en lys farge for å bekjempe problemet. "Rød stimulerer kollagenproduksjonen, og bidrar også til helbredelse og intercellulær kommunikasjon," forteller Galambosi. I nærheten av infared lights er den lengste og hjelper til med å helbrede huden ved å stimulere dypere nivåer av celleaktivitet. "Gule toner og strammer muskelen med en avgiftende effekt, og grønn er god for vaskulære aktiviteter som rødhet, rosacea og post-inflammatorisk hyperpigmentering. Blå kan slappe av muskler og hjelpe i cellekommunikasjon, mens fiolett, den korteste, dreper bakterier."

I motsetning til mange hudbehandlinger, kan alle typer hudflekker ha nytte av dette, med de som er utsatt for kviser eller rødhet, og ser de mest dramatiske resultatene (selv om hva slags hud du har, hvis du er gravid, må du kontakte legen din før du reserverer avtalen din). Avhengig av spørsmålet du vil takle, er LED-lette ansikter milde nok til å gjøre to til tre ganger i uken i en periode på fire uker for å få de raskeste resultatene, men vi anbefaler at du får din hud og budsjett å være din guide på bare Hvor ofte å lyse opp


Et par:LED lineær rør driftstrøm er ikke Neste:Nytt utviklet unikt design Linkable Without Gap IP65 LED Tri-proof Light