Everlight har utviklet et spesielt fargeskiftende LED-lys for jordbær

- Jan 22, 2021-

Everlight har utviklet et spesielt fargeskiftende LED-lys for jordbær, noe som kan øke rødhetsraten på parfyme jordbær med 30%

 

Etter mange års forskning har LED-fabrikken Everlight Electronics utviklet et spesielt bølgebånd som effektivt kan fremme den lyse rødheten av jordbærfrukter, og testet den med den økologiske jordbærgården i Kansai, Hsinchu, Taiwan. Under belysning av spesielle lamper økte frekvensen av vellykket fargekonvertering av parfyme jordbær. Med 30%, det vellykket hjulpet jordbær bønder i Nord-Taiwan for å løse problemet med mangel på lys om vinteren som forårsaket fruktene ikke rødt.


Jordbær har høy økonomisk verdi og er en veldig populær frukt om vinteren. Hovedproduksjonsperioden er fra desember til april året etter. Produksjonsområdene i Taiwan distribueres i Miaoli, Hsinchu, Neihu og andre steder. Imidlertid mangler området nord for Hsinchu ofte sollys om vinteren, noe som forårsaker at noen varianter av jordbær blir dårlig, og frukten er ikke rød, noe som påvirker verdien av varen. Jordbær som ikke er røde, kan bare gjøres om til bearbeidede produkter som syltetøy, og til og med møte skjebnen til skrap.


Everlight Electronics samarbeidet med Zhuqingting Farm, eid av eieren av en av Taiwans topp 100 unge bønder, Xie Jinyuan, for å sette opp en spesiell svinglampe for jordbær utviklet av Everlight i drivhuset for å fylle opp lyset på overskyet dager, og forholdet mellom parfyme jordbærfarge til rødt kan økes med 30%. Det øker også anthocyaninkonsentrasjonen i frukten med 90%, fremmer lys rød frukt, og reduserer antall dårlig fargede frukter med mer enn halvparten.


Everlight Electronics sa at tradisjonell jordbærplanting bare er avhengig av naturlig lys. Når solen er utilstrekkelig, jordbær er utsatt for farge konvertering problemer. LED-lyskilden fra Everlight kan supplere lys for de spesielle bølgelengdene som kreves av jordbærfargekonverteringsperioden, noe som gir bøndene en mer effektiv, intelligent plantingsmetoder.


I fremtiden kan det også gi spesielle band for avlinger gjennom LED-teknologi for ulike landbruks-, fiskeri,husdyrhold og andre høy økonomiske verdi avlinger, overvinne dilemmaet i tradisjonelt landbruk, og skape en vinn-vinn-situasjon for LED-industrien og landbruket.
Et par:Chip Workshop av Hunan San'an halvleder prosjektet er toppet Neste:Osram øker sin 2021 regnskapsåret ytelsesveiledning og sammenlignbare inntekter øker med 10-14%