GE Current, Hubbell, Etc. kunngjorde en prisøkning på 3% -10% for belysningsprodukter

- Jan 15, 2021-

GE Current, Hubbell osv. Kunngjorde en prisøkning på 3% -10% for belysningsprodukter


Nylig har tre flere amerikanske belysningsrelaterte selskaper, som ikke tåler presset av økende kostnader, suksessivt kunngjort å øke prisene på relaterte produkter med 3% -10%.

4. januar uttalte Hubbell Lighting at for å takle kostnadstrykket for varer, frakt og valutakurser, bestemte selskapet seg for å øke prisene på noen lamper og kontrollprodukter med 3% -10%, noe som vil tre i kraft den 15. februar.

7. januar uttalte det amerikanske QSSI at selskapet på grunn av den kontinuerlige økningen i kostnadene for råvarer, komponenter, emballasje og transport, og økningen i valutakurser, verktøy og miljøpåvirkninger, valgte å øke produktprisene med 10% fra og med 8. februar.


11. januar kunngjorde GE Current, et Daintree Company, også et varsel om produktprisøkninger. Hovedårsaken er at under innflytelse av den globale epidemien fortsetter kostnadene for råvarer og elektroniske komponenter til råvarer som stål og aluminium, frakt- og logistikkostnader, og valutakursen ugunstig osv.

GE Current justerer prisene for forskjellige produktkategorier. Blant dem steg prisen på LED-belysningsarmaturer, lyspoler og kontrollere med 8%, med virkning fra 1. mars. Prisene på LED-lys og strømforsyninger vil bli hevet med 3%, med virkning fra 1. mars.

Et par:Tuya Smart samarbeider med NVC-belysning i dybden for å gripe en posisjon til å legge ut en smart belysningøkologi Neste:UGR og løsningene for å senke den