Global LED-produksjonsverdi anslås å øke med 3,8 % årlig i 2021

- Dec 29, 2020-

Global LED-produksjonsverdi anslås å øke med 3,8 % årlig i 2021


I 2020 vil LED-industrien bli påvirket av den nye kronelungebetennelseepidemien, og etterspørselen i markedet vil avta betydelig. Den estimerte produksjonsverdien vil bare nå 15.127 milliarder amerikanske dollar, en 10% årlig nedgang, noe som er en sjelden nedgang i tidligere år. Ser frem til 2021, med bruk av vaksiner, vil langsiktig deprimert etterspørsel bunne ut. Det er anslått at den globale LED-produksjonsverdien neste år forventes å nå 15,7 milliarder amerikanske dollar, en årlig økning på 3,8%.


På grunn av mangfoldet av LED-applikasjoner er den industrielle utvinningen av hver applikasjonskategori også forskjellig. Fra perspektivet til tradisjonelle bakgrunnsbelysningsapplikasjoner har eksternt kontor og undervisning avledet fra 2020-epidemien blitt livets norm, noe som driver etterspørselen etter forbrukerelektroniske produkter som tabletter og bærbare datamaskiner.


Når det gjelder den forventede Mini LED-bakgrunnsbelysningen, under ledelse av store merker som Apple og Samsung, forventes det at nye produkter vil fortsette å bli utgitt i 2021, noe som vil drive etterspørselen etter Mini LED-bakgrunnsbelysninger til å vokse betydelig, og det vil være muligheter for produksjon i 2021. Nådde 131 millioner amerikanske dollar, en økning på ni ganger over 2020.


Fra perspektivet til visningsprogrammer brukes LED-skjermer hovedsakelig i kommersielle områder. Som med generell belysning, vil nedgangen i antall kommersielle show redusere utgangsverdien av LED-skjermer med 9,3%. Ser frem til 2021, på grunn av gradvis utvinning av ulike kommersielle forestillinger og den økende etterspørselen etter høyere oppløsning og fine-pitch LED-skjermer, er det anslått at utgangsverdien av LED-skjermer vil gå tilbake til nivået på ca US $ 1.48 milliarder før epidemien.


Fra perspektivet til generell belysning har LED-belysningsapplikasjoner lidd en kraftig nedgang på grunn av virkningen av epidemien. Nedgangen i antall kommersielle aktiviteter har ført til den mest åpenbare nedgangen i etterspørselen etter kommersiell belysning og utendørs landskapsbelysning. På den annen side har etterspørselen etter plantebelysning økt kraftig. På grunn av gradvis legalisering av cannabisdyrking i Nord-Amerika og epidemien, har det medisinske og underholdningscannabismarkedet steget; I tillegg vises virkningen av epidemien på næringskjeden gradvis, og investeringen og byggingen av innendørs planting landbruk varmes opp igjen. Det forventes at noen belysningsprogrammer vil begynne å bunne ut i 2021; og for bilbelysning vil nedgangen i det globale bilsalget i 2020 også føre til at bilbelysningsmarkedet fryser. Det forventes at utgangsverdien av bil-LED-belysning i 2021 vil følge trenden med epidemien. Sakte tilbake til nivået på 2,6 milliarder amerikanske dollar.

Et par:Har gullalderen av mini LED, micro LED og Quantum Dot kommet? Neste:Sanan halvleder og debang belysning fikk subsidier for andre halvdel av 2020