Samarbeid med Zhong Nanshan's Team, Knokke UVC LED-produkter kan 100% inaktivere COVID-19

- Dec 28, 2020-

I samarbeid med Zhong Nanshans team kan Knokke UVC LED-produkter 100 % inaktivere COVID-19


Siden utbruddet av epidemien har alle provinser, byer og regioner i mitt land strengt bevoktet seg mot epidemien, men de er fortsatt uforutsigbare i importkaldekjeden. Siden Xiamen og Dalian Customs hadde oppdaget det nye kroneviruset på den ytre emballasjen av frosne vannamei reker importert fra Ecuador juli 3, har det vært mer enn 30 innenlandske påvisning av det nye kroneviruset på den importerte kjølekjeden matemballasje. Den kalde kjeden matvarer involvert i epidemien inkluderer frossen fisk, frosne reker, frossen biff, frossen svinekjøtt, frosne kyllingvinger, etc. Totalt importerte næringskjedematpakker oppdaget positivt for det nye kroneviruset som involverte Shandong Jining, Hubei Wuhan, Gansu Lanzhou, Fujian Quanzhou, Shandong Jinan, Zhengzhou, Henan, Xi'an, Shaanxi og andre provinser og byer.


Generelt sett kan viruset overleve i flere måneder i et miljø på -20 °C. Selv med vanlig kaldkjedetransport kan viruset overleve i flere uker. Hvis det er forurensede gjenstander (inkludert mat eller ytre emballasje) i områder med høy forekomst av nye kroneepidemier, kan de transporteres gjennom den kalde kjeden for å bringe viruset til et ikke-epidemisk område, forårsaker kontaktoverføring og detonering av en ny ny kroneepidemi. Hvordan effektivt desinfisere kaldkjedemat og ytre emballasje er et presserende problem overfor kaldkjedet matsikkerhet.


I dag annonserte Xindun Group at UVC-produktene til datterselskapet Jiangsu Knok Medical Technology Co, Ltd. har bestått autoritativ test av Institute of Virology hvor Academician Zhong Nanshan fungerer, og steriliseringsraten til det nye kroneviruset og ulike bakterier og bakterier har nådd 100%. Ifølge data er Xindun Group et høyteknologisk foretak innen optisk halvlederteknologi og nye materialer og IC-integrert kretsteknologi. Datterselskapet Knokke spesialiserer seg på utvikling av UVC chip teknologi og produksjon og salg av dyp ultrafiolett LED sterilisering og antivirus programprodukter.


Basert på kjerneoptisk halvlederteknologi samarbeidet Knokke med Zhong Nanshans team for å forske dypt på dyp ultrafiolett sterilisering og antivirusteknologi. Produktet har bestått autoritativ test av Institute of Virology hvor Academician Zhong Nanshan fungerer. Testresultatene viser at Knokkes nye utstyr for kronevirusbarrierer Kan 100% drepe det nye koronaviruset og alle slags bakterier. "


Knokkes UVC-LED nye koronavirusbarriereserieutstyr, fra UVC-LED-brikker til serieprodukter, fra utseende til deler, alle kjerneteknologier er uavhengig utviklet og designet av Knokke-teamet. Sammenlignet med vanlige UVC desinfeksjonsprodukter på markedet, den har Super kraft, presis bølgelengde, super pigg og 100% sterilisering og antivirus.


Den kalde kjeden innebærer mange koblinger, og viruset har en bred spredningsbane, fra opprinnelsesstedet, til produksjon og prosessering, og deretter transportert til kjølelager, til endelig transportert til salgsstedet. Det er mange koblinger i prosessen, og kaldkjede utøvere er involvert. Risikoen for virusoverføring øker kraftig. Matproduksjonsutstyr, kjøkkenutstyr, behandling av benkeplater, hansker og behandlingsområder knyttet til mat og emballasje står i fare for virusoverføring.


Den nye coronavirus barriere serien utstyr utviklet av Knokke kan gi et komplett sett med løsninger for kald kjede antivirus, inkludert bærbar antivirus, håndholdt antivirus, veggmontert antivirus, antivirus øye, luftrensing og desinfeksjon, vannrensing og desinfeksjon integrert maskin, antivirus Modul.

Et par:Osram øker sin 2021 regnskapsåret ytelsesveiledning og sammenlignbare inntekter øker med 10-14% Neste:MiniLED akselererer kommersialisering, HC Semitek vil ikke stoppe produksjonen denne vårfestivalen