Inventronics' aksjeeierselskap Agrify er oppført i USA, og veksten av plantebelysning vokser!

- Feb 01, 2021-

Inventronics' aksjeeierselskap Agrify er notert i USA, og veksten av plantebelysning vokser!


I mai 2020 investerte Inventronics USD 4 millioner i en eierandel i Agrify, en amerikansk leverandør av totale løsninger, for å øke anleggets belysningsfelt. I august samme år sendte Agrify Corporation formelt inn en børsnoteringssøknad i USA.


28. januar utstedte Inventronics en kunngjøring som kunngjorde at Agrify vil fullføre sin børsnotering og liste på Nasdaq-børsen 28.


Agrifys første offentlige tilbud på 5.400.000 aksjer (før utøvelse av overtildelingsalternativet), er emisjonsprisen 10 amerikanske dollar per aksje. I tillegg vil hovedgarantisten som er ansvarlig for dette offentlige tilbudet motta et overtildelingsalternativ, som ikke kan over-selge mer enn 810.000 aksjer til samme emisjonspris innen 45 dager etter dette offentlige tilbudet.


Agrifys hovedvirksomhet er en rekke høy verdiskapende kontantavlinger, spesielt for å gi vertikale landbrukssystemløsninger for medisinske cannabisplanter. Agrify bruker Inventronics' strømforsyningsprodukter, og LED-driverstrømforsyningen kan integreres fullt ut med Agrifys maskinvareenhets vertikale planteenhet (VFU) for å danne en synergistisk effekt. I fremtiden vil Agrify fortsette å kjøpe kraftprodukter fra den.


Inventronics sa at investeringen i Agrify hovedsakelig er fordi det er optimistisk om utsiktene til globalt vertikalt landbruk, spesielt innendørs medisinsk cannabis dyrking markedet.


Siden 2020 har plantebelysning blitt populært over hele verden. Drevet av flere faktorer som epidemiske forebyggende muligheter og lovlig kommersialisering av cannabis, har anlegget belysning markedet vellykket inngått en raskt voksende spor.


Ifølge analysen av LEDinside, Optoelectronics Research Division of TrendForce Consulting, siden andre kvartal 2020, har rekkefølgen av anleggsbelysnings-LED-selskaper økt raskt. Det er anslått at det globale anlegget belysning LED markedet vil se en økning på $ 158 millioner i 2020, med en årlig vekst på 39,7%.


Inventronics' layout innen plantebelysning kan være et sterkt eksempel. Selskapet utvikler aktivt LED-drivstrømforsyninger for anleggsbelysning og har i dag muligheten til å tilby systemiske kraftløsninger for vertikalt landbruk. Utsiktene til det nordamerikanske markedet for anleggsbelysning er svært lovende, og den vellykkede noteringen av Agrify vil hjelpe Inventronics med å akselerere utviklingen av anleggsbelysningsvirksomheten i global skala.

Et par:Signify's Tupelo, USA anlegget stopper produksjonen og involverer profesjonelle belysningsprodukter innendørs Neste:Chip Workshop av Hunan San'an halvleder prosjektet er toppet