LED-komponenter, Lite-On inntekter økte med nesten 20% årlig i februar

- Mar 12, 2021-

LED-komponenter, UV LED og andre produkter blomstrer, Lite-On inntekter i februar økte med nesten 20% årlig


Påvirket av reduksjonen i arbeidsdager under vårfestivalen i februar, var Lite-On Technologies globale konsoliderte morselskapsinntekt 10.402 milliarder yuan (NTD, det samme nedenfor), en månedlig nedgang på 26% og et år- årlig økning på 19,9%. Bortsett fra den overførte solid state drive (SSD) virksomheten And Honghui Industrial, som ikke har vært inkludert i konsernregnskapet siden i år, har økt med 32% årlig.


Fordelene ved den stabile etterspørselen etter kjernevirksomhetsterminaler var den samlede samlede inntekten fra januar til februar i år 24.479 milliarder yuan, en årlig økning på 22,49%. Eksklusive den overførte SSD-virksomheten og Honghui, var den årlige økningen 32%.


Lite-Online sa at optoelektronikkavdelingen sto for 24% av den totale inntekten i februar; dratt nytte av økt etterspørsel etter LED-komponenter usynlig lys, 5G, AIoT, applikasjoner for industriell kontroll og folks levebrød, medisinsk behandling, desinfeksjon og rensing av UV-lysdioder og LED-bilapplikasjoner Forsendelsen med belysningsprodukter økte, og inntektene fra divisjonen optoelektronikk økte med nesten 40% sammenlignet med samme periode i fjor.


Informasjon og forbrukerelektronikk utgjorde 50% av inntektene; blant dem drev veksten i etterspørsel etter bærbare datamaskiner og spillkraftprodukter, og den fortsatte økningen i markedsandelen for perifere produkter som tastaturer og mus, inntektene fra sektoren for informasjon og forbrukerelektronikk Fortsatt vekst i samme periode sist år.


Inntektene fra skyen og tingenes internett utgjorde 26% av den totale inntekten. Blant dem fortsatte den kontinuerlige veksten av cloud computing, Netcom-utstyrs strømstyringssystem, AI-smarthjemutstyrs kraftprodukter og serverchassisforsendelser å vokse, og drev den totale inntekten til cloud og Internet of Things-segmentet til å øke med mer enn 3 år til gjøre.


Et par:Mini LED-applikasjonsmarkedet vil endre seg i 2021 Neste:Sterk etterspørsel etter LED-lys, Liqings februarinntekter økte med 166% årlig