LED slukker med LED Spotlights hva er forskjellen?

- Jan 18, 2017-

Først differensiert fra funksjonene produkt:

LED slukker er en innebygd i taket lystype belysning. Tilhører den retningsbestemt lys, bare motsatt lys fordelene med mer konsentrert enn normal belysning i lamper, vanligvis brukt for generell belysning eller ekstra belysning. Med utviklingen av LED-teknologi brukt LED downlights tilgjengelig levealder for flere 50000 liten.

LED lys er innebygd i taket eller veggen, belysning produkter er en svært konsentrert, er det vanligvis lys til en angitt målplassering. Lys til å understreke viktige steder. På grunn av LED belysning i arbeidet vil produsere en høyere temperatur, så når du kjøper LED belysning å velge høy kvalitet, ellers vil det skape en sikkerhetsrisiko. Gjeldende LED-lys er hovedsakelig anvendt for alle typer reklamen mellomrom belysning og arkitektonisk belysning. I mellomtiden rådet spotlight er delt inn i lav og høy spenning typer, å best lavspent presenterer, fordi lavspent spotlights relativt langvarige, høy lys effektiviteten. Spotlights effektivitet maktfaktor bestemme, god belysning til 0,99 maktfaktor, men prisen er mye dyrere.

Posisjon skiller:

LED rør lykter er montert i taket, krevende taket over 150mm å holde. Selvfølgelig også er LED-slukker ekstern. Ingen lampe eller lysekrone, velger du plasseringen for installere LED slukker, lyset er litt mykere enn søkelyset. LED spotlights kan deles inn i flere kategorier: rail montert, hengende og innebygde typen og så videre. Lys med transformers og uten transformator. Innebygd i taket. LED spotlights nedfelt i eksponering til sentrale steder som: TV vegg, Logo bakgrunn og noen viktige deler av smykker og så videre.


Et par:Seks fordelene med LED Downlights makt levere stemme Neste:nei