LED-lampe produserer ikke ultrafiolett lys

- Oct 17, 2017-


LED lamper lyser, gir oss mange familier har brakt den evangeliet, ikke bare energisparing, men også trygg.

LEDET tube med lysdiode som en lyskilde, høyere luminous effektivitet, mer energieffektive, lengre liv og mer miljøvennlig. Bli den gjeldende fasen i stedet for lysrør det beste produktet.

LED rør med det tradisjonelle lysrøret i størrelsen på samme størrelse, LED rør det er T5 rør, T8 rør, T10 rør, lengden på 0.6 m, 0.9 m, 1,2 m, 1,5 m, 2,4 m.

LED lampe installasjonen er svært enkel, installasjon av det opprinnelige lysrøret fjernet erstatte LED rør, og ballast og starteren fjernet, LED rør slik at 220V AC verktøyet direkte legges til

LED rør endene kan være. (Ningbo Chao Yi elektronikk---profesjonell agent milliarder lys produkter)

LED rør ti fordeler

Miljøvennlig lamper

Det tradisjonelle lysrøret inneholder mye kvikksølvdamp,

Hvis den brutte kvikksølvdamp vil fordampe i atmosfæren. Men LED-lampen ikke bruker kvikksølv, og LED produkter er ikke bly, spiller en beskyttende rolle på miljøet. LED-lampe er anerkjent som tjueførste århundre grønn belysning.

Mindre varme

Tradisjonell lamper vil produsere mye varme, og LED-lamper konverteres til lys energi, LED rør vil ikke føre energisløsing. Og dokumenter, klær vil ikke gi falming fenomen.

Ingen støy

LED-lampe vil ikke gi støy, for bruk av avansert elektronisk utstyr for det beste valget. Egnet for biblioteket, kontor og lignende.

beskytte øynene

Tradisjonelle fluorescerende bruk av vekselstrøm, så hvert sekund vil produsere 100 - 120 ganger strobe.

LED-lyskilde med LED konstant nåværende arbeid, LED rør er direkte konvertering av vekselstrøm DC, effektivt redusere LED lys svikt, Hurtigstart, ingen flimring, øynene.

Ingen mygg problemer

LED rør produserer ikke ultrafiolett lys, infrarødt lys og andre stråling, kvikksølv og andre skadelige stoffer, mindre varme. Så ikke som tradisjonelle belysning er det mange mygg rundt lyskilden. Rommet blir mer ren og ren.

Bredt arbeider spenningsintervall

Konvensjonelle lysrør er opplyst av høy spenning utgitt av likeretter og ikke bli tent når spenningen er redusert.

Mens LED belysning i et bestemt område av spenning bli tent (for eksempel AC 85-265V)

Lagre lang levetid

LED lampe strømforbruket er en tredjedel av det tradisjonelle lysrøret, livet er 10 ganger det tradisjonelle lysrøret, med det tradisjonelle lysrøret lysstyrke er i utgangspunktet det samme, LED rør et normalt liv som 30.000 timer eller mer, sparer opptil 70% eller mer, uten behov for å erstatte, redusere lønnskostnader, mer egnet for vanskelig å erstatte anledningen.

Solid og pålitelig LED lys kroppen selv er bruken av epoxy og ikke tradisjonelle glasset, mer robust og solid,

Selv om drop på gulvet av LED ikke vil bli lett skadet, kan du trygt bruke.

God allsidighet

LED rør form, størrelse og tradisjonelle lysstoffrør, kan erstatte tradisjonell lamper.

fargerike

Gjøre full bruk av LED farge rik fordelene med produksjon av en rekke lys farge lys.

LED-lampe programmer: for generell belysning, kontorbygninger, kjøpesentre, restauranter, skoler, familier, fabrikker og andre innendørs lys.

LED lampe lys er relativt høy: hele lys effektiviteten til 100LM / W eller mer. Funksjonell stabilitet: Bruk MCOB emballasje ferdigheter, SJEFEN primer ferdigheter, etc., for å sikre en rask varme for å sikre at antall varer solgt. Høytrykk: hele lampen tåler mer enn 4500V høytrykk. God varmeavgivelse: bruk av en masse nudler kjøling strukturen i design, varme er bra, å sikre stabilitet i antall varer og livskvaliteten. Miljøvern: ingen kvikksølv, LED rør bly og andre skade metall, ingen UV, ingen flimring, vil ikke skade dannelsen av Yiyang. Lang levetid: bruk av levetid i mer enn 40000 timer.

LED-lampe i forhold til tradisjonelle energisparende lamper, den er mer energieffektiv, miljøvennlig, bidrar til utvinning, mykt lys, fremmer menneskelig helse og helse, LED rør og bruk av levetid lenger, lys effekten bedre enn energisparende lamper. Selv om LED-lampen gir mer dyrere enn den tradisjonelle energisparende lamper, men det kan spare deg i form av energisparing for å oppveie disse kostnadene, bruk av et halvt år å spare på strøm er blitt returnert til kostnadene ved innkjøp kostnader, så bruk LED lampe fra t Han lang synspunkt, er mer kostnadseffektive.


Et par:Gjenskinn på virkningen av innendørs LED-belysning Neste:LED rør pålitelighet