LED-lampe er miljøvennlig lamper

- Aug 08, 2017-

 

LED lys pærer bruker lys som en lyskilde, lys effektiviteten er høyere, mer energieffektive, lengre liv og mer miljøvennlig. Som det gjeldende stadiet i stedet for lysrør det beste produktet.

LED rør med det tradisjonelle lysrøret i størrelsen på samme størrelse, er det T5 rør, T8 rør, T10 rør, lengden på 0.6 m, 0,9 m, 1,2 m, 1,5 m, 2,4 m.

LED lamp installasjonen er veldig enkelt, installasjonen av det opprinnelige lysrøret fjernes LED lampe, LED rør og ballast og starter fjernet, slik at 220V AC-strøm direkte til LED røret kan legges i begge ender.

LED lampe ti fordeler

1. miljøvennlig lamper

Det tradisjonelle lysrøret inneholder mye kvikksølvdamp, hvis ødelagt kvikksølvdamp flyktige til atmosfæren. Men LED-lampen bruker ikke kvikksølv, og LED produkter er ikke bly, LED rør spiller en beskyttende rolle på miljøet. LED-lampe er anerkjent som tjueførste århundre grønn belysning.

2. mindre feber

Tradisjonell lamper vil produsere mye varme, og LED-lamper konverteres til lys energi, LED rør vil ikke føre energisløsing. Og dokumenter, klær vil ikke gi falming fenomen.

3 ingen støy

LED-lamper produserer ikke støy, LED rør for bruk av avansert elektronisk utstyr for det beste valget. Egnet for biblioteket, kontor og lignende.

4. beskytte øynene

Tradisjonelle fluorescerende bruk av vekselstrøm, så hvert sekund vil produsere 100 - 120 ganger strobe. LED-lyskilde med LED konstant nåværende arbeid, LED rør er direkte konvertering av AC til likestrøm, redusere effektivt

LED lys svikt, rask start, ingen flimring, øynene.

5. ingen mygg problemer

LED rør produserer ikke ultrafiolett lys, infrarødt lys og andre stråling, kvikksølv og andre skadelige stoffer, mindre varme. Så ikke som tradisjonelle belysning er LED rør det mange mygg rundt lyskilden. Interiøret blir mer ren og hygienisk

Rengjør.

6. bredt drift spenningsintervall

Det tradisjonelle lysrøret er opplyst av høy spenning utgitt av likeretter, og kan ikke være opplyst når spenningen er redusert.


Et par:LED rør egnet For anledningen av biblioteket Neste:Høy sikkerhet og pålitelighet av LED lineære lysekroner