LED-belysning Fremtidstendensen

- Jun 26, 2017-

Led Linear Light nesten to år med utvikling kan beskrives som hele orkanen, ustoppelig, mange produsenter og bedrifter ser timing, dra nytte av angrepet, men også akselerert utviklingen av moderne lyskategori. Samtidig har spontan og blindhet i markedsøkonomien også gitt homogenitet, priskrig og andre problemer. I mulighetene og utfordringene sameksisteres under status quo, de moderne markedsutsikter for utvikling av lys og hvordan? Hvor lenge vil populariteten til moderne lys?


I de senere år har moderne lys, ledet lyse lyse stil, den mer populære moderne enkle, amerikanske og nye kinesiske, hvilken enkel stil på grunn av den mer tilpasningsdyktige, mer i tråd med den moderne, offentlige estetiske og allment populære. Fremtiden, lysets stil kan være mer variert, grensene til stilen kan bli uskarpe, men uansett hvordan forandring, vil den moderne minimalistiske stilen ikke falle bak.


Jeg tror moderne lys er lovende. Først av alt, med den kinesiske økonomien inn i den nye normal, forbrukerne mer rasjonelle, jakten på høy kvalitet og rimelig pris på belysning produkter; For det andre, dekorasjon stil dypt påvirket utviklingen av moderne lys, tror jeg at uansett hvilken by, moderne minimalistisk stil er mainstream


Et par:LED Lineær Downlight Light Source Color er bra Neste:Lysene gjør rommet lyst