LED-linjelampe viser de grunnleggende prinsippene

- Jul 04, 2017-


LED-skjermdisplay er mye brukt i industri, transport, kommersiell reklame, pressemeldinger, sportskonkurranser, elektronisk scenesimulering, etc., som er mye brukt i industriell, men den eksisterende LED-storskjermen krever et stort antall LED og Driver-chip, LED Linear Cabinet Light og kontroll kompleks, gjør skjermen dyr, enkel å betjene. Det er noen innenlandske forskningsresultater som viser ujevn lysstyrke, kan ikke sanntidsvisning og andre mangler. Det er underforstått at innholdet i displayet generelt vil bli brent inn i brikken, innholdet i den faste syklusdisplayet, kan ikke endres i sanntid i displayinnhold og -visning. LED Linear Cabinet Light er ubeleilig å bruke og kostbart. Dette papiret vil bruke prinsippet om visuell oppbevaring, utviklet et nytt ring display system. Kjører en serie med 64-bits LED høyhastighetsrotasjon av motoren, presis kontroll av tegnene, grafikken og den enkle dynamiske bildedisplayet, sanntidsendringer i skjerminnhold og visningsmodus. LED Linear Cabinet Light System prinsippet søknad smart, høyt teknisk innhold, kostnad Lav, markedet utsiktene er bred, kan bli et nytt økonomisk vekst punkt.

1 prinsipp

1.1 visuell retensjonsvirkning

Den visuelle utholdenhetseffekten refererer til lyset som sendes ut eller reflekteres av scenen. Lysbildet som er dannet på den menneskelige netthinnen, beholdes for en tid i menneskesyn, og selv om scenen forsvinner fra synsfeltet, forsvinner det resulterende lysbildet ikke umiddelbart. LED Linear Cabinet Light Retensjonstiden er ca. 0,05 ~ 0,2 s. Eksperimenter viser at når den eksterne lyskilden plutselig forsvinner, lysstyrken av det menneskelige øye gradvis reduseres i henhold til eksponentiell lov. Derfor, når en lyskilde gjentatte ganger av, når den on-off frekvensen er lav, kan øyet bli funnet i lysstyrken endres; og on-off frekvens øker, LED Linear Cabinet Light øynene kan ikke gradvis finne den tilsvarende lysstyrken endringer gjennom forsøket viste at den kritiske flimmer frekvens på ca 24 Hz. Derfor er bruken av 24 bilder per sekund film, Bildet av kontinuerlig aktivitet. Hvis visjonen har en midlertidig, folk i den kritiske flimmerfrekvensen enn den gjentatte av og på lyset, er LED-linjeskåpet lys den resulterende subjektive lysstyrken faktisk objektiv lysstyrke av gjennomsnittsverdien av den visuelle retensjonseffekten kan sies at det statiske bildet og det bevegelige bildet viser visuell fysiologisk grunnlag. Når lyskilden er pulserende lys (når intervallet er svært lite), vil folk føle det alltid glødende, gjennomsnittlig lysstyrke.

1.2 viser de grunnleggende prinsippene

Systemet er bruk av visuelt persistensprinsipp for å oppnå visning av tegn eller bilder. 64 ultra høy lysstyrke LED side om side, og vil da vise de kinesiske tegnene til 32 × 32 dotmatrise, grafisk dekomponering av 64 × 64 dotmatrise, LED Linear Cabinet Light gjennom single chip programmeringen til hver kolonne av data i rekkefølge til LED-linjelyset, gjennom den høyhastighets motorrotasjonsledd LED-rotasjonen, hver sirkel for å oppdatere innholdet som skal vises, slik at det menneskelige øye av visuelt midlertidig forblir effekt, ser folk innholdet på skjermen med samme effekt som flyet viser.

2 maskinvare system

Maskinvare-systemet består hovedsakelig av to deler av mobilkontrolleren og skjermen, som vist på figur 1. Mobilkontrolleren er hovedsakelig ansvarlig for mottak av PC-side-programvare for å ta berøringsdata, legge til kontrolltegn og lagre, men også på skjermen til send bestemte kontrollkommandoer, Bytt visningsinnhold, endre skjermbildet. Hoveddisplayet motorstyringshastighet og mikrokontrollerkontroll E 3j LED displayinnhold.


Et par:T8 LED rør er anerkjent som en generasjon av miljøvern høyteknologiske produkter Neste:Gjenskinn på virkningen av innendørs LED-belysning