LED lineær rør driftstrøm er ikke

- Jun 07, 2017-

LED lineær downlight-energisparing, miljøvern, dimbar, lavt energiforbruk, lang levetid og andre kjennetegn hos folk kjent med og elsket, LED Lineær Down Light, men i LED lineær downlight er det lett å overses en viktig del av LED Lineær downlight strømforsyning.

1 ny modulær strømforsyning: Effektiviteten til forsterkning av DC / DC-omformer er høy, men rippel- og støyspenningen er stor, lav utkobling lineær regulator lav effektivitet, men den minste lyden, LED Lineær Down Light kombinasjonen av de to komponentene i den dobbelte utgangseffekten IC Kan være bedre Å løse problemet med effektivitet og støy.

2 utgangsspenningsnøyaktighet: den generelle utgangsspenningsnøyaktigheten på ± 2 ~ 4%, det er mange nye effektkonsentrasjoner på opptil ± 0,5 ~ ± 1%; Og utgangsspenningstemperaturkoeffisienten er liten, vanligvis ± 0,3 ~ ± 0,5mV / ℃, mens noen kan nå ± 0,1mV / ℃ nivå. Linjær justeringshastighet er vanligvis 0,05% til 0,1% / V, noen opp til 0,01% / V; Lastjusteringshastigheten er vanligvis 0,3 ~ 0,5% / mA, noen opp til 0,01% / mA.

3 lav driftsspenning: generell LED lineær downlight strømforsyning driftsspenning på 3,0 ~ 3,6V. Det er noe driftsspenning lavere, for eksempel 2,0,2,5,2,7 V, etc .; LED Lineær Down Light det er noen driftsspenning på 5V, det er noen 12V eller 28V spesielle formål spenningskilde.

4 perfekte beskyttelsesforanstaltninger Makt: En lydbeskyttende tiltak, som inkluderer: Utgang overstrømgrense, overopphetingsbeskyttelse, kortslutningsbeskyttelse og batteripolaritet omvendt beskyttelse, LED Lineær Down Light, slik at strømforsyningen er sikker og pålitelig, lett å skade.

5 pakke størrelse: I de senere årene er det utviklet LED lineære downlights brukt SMD-enheter, strøm IC er ikke noe unntak, det er SO-pakke, SOT-23 pakke, μMAX pakke og pakke den minste størrelsen SC-70 og den nyeste SMD Packaging, Etc., slik at strømforsyningsområdet blir mindre og mindre.

6 arbeidsstrøm er ikke: fra noen få milliameter til flere sikkerhetshuller, men fordi det meste av LED-lineær downlight-driftstrømmen er mindre enn 300mA, så var 30 ~ 300mA-effekt IC i variasjon og mengde en stor andel.


Et par:LED lineær lysekrone til å tilpasse seg en rekke temperaturer Neste:Fungerer LED Light Facials egentlig?