LED-rør er egnet for biblioteker og andre anledninger

- Jul 04, 2017-

LED-lampens normale levetid bør være 8000 timer (3 til 4 år). "Strømforbruk er generelt omtrent 20% av vanlige glødelamper." Noen god kvalitet merkevare energibesparende LED lampe levetid på opptil 10.000 timer, gjennomsnittlig forventet levetid for produkter på 1000 timer eller så, LED Tube Og noen selv tent i 20 minutter vil brenne, livet er ikke et lys. "God energisparende lamper, lamper ved hjelp av høyeffektiv tre-farge fosfor, jo bedre vil bruke vann belegg pulver belegg prosess, og dårlig kvalitet energibesparende lampe, ved hjelp av et halogen rør, LED Tube denne lampen selv om prisen er lav, men kort levetid, lav lysstyrke. "

LED-pærer med lys som lyskilde, lys effektivitet er høyere, mer energieffektiv, lengre levetid og mer miljøvennlig. LED-rør Bli dagens fase i stedet for lysrør det beste produktet. LED-rør og den tradisjonelle lysrør i størrelse med samme størrelse, det er T5-rør, T8-rør, T10-rør, lengden på 0,6m, 0,9m, 1,2m, 1,5m, 1,8m, 2,4m.

LED lampe ti fordeler

1, miljøvern lamper

Tradisjonelle lysrør inneholder mye kvikksølvdamp, hvis brutt kvikksølvdamp vil fordampe inn i atmosfæren og forårsake forurensning. Men LED-lampen bruker ikke kvikksølv, og LED-produkter inneholder ikke bly og andre skadelige stoffer, skallet kan også resirkuleres, miljøet ødelegger ikke rollen. LED-lampe er anerkjent som den tjueførste århundre grønn belysning.

2, mindre varme fenomen

Den tradisjonelle belysningen er wolframlampe, vil produsere mye varme, og LED-belysningseffektiviteten har nådd 140LM ​​/ W, høy lyskonverteringsfrekvens, produktoverfladetemperaturen under 60 °, produserer LED Tube ikke UV, filen, klærne vil ikke produsere fading fenomen.

3, ingen støy

LED-belysning vil ikke produsere støy, for bruk av sofistikert elektronisk utstyr for det beste valget. Passer til biblioteket, kontoret og lignende.

4, for å beskytte øynene

Tradisjonell fluorescerende bruk av vekselstrøm, så hvert sekund vil produsere 100-120 ganger stroben. LED-lampe ved hjelp av LED-konstant strøm, er direkte konvertering av AC til DC, LED-rør reduserer effektivt LED-lysfeil, hurtigstart, ingen flimmer, beskytter øynene.

5, ingen mygg problemer

LED-lampe produserer ikke ultrafiolett lys, infrarødt lys og annen stråling, kvikksølv og andre skadelige stoffer, mindre varme. Så ikke som den tradisjonelle belysningen, det er mange mygg rundt lyskilden. Rommet blir rent og rent.

6, bredt spenningsområde

Den tradisjonelle lysrørslampen tennes av høyspenningen som utløses av likriktaren, og kan ikke tennes når spenningen faller. Og LED-lamper innenfor et bestemt spenningsområde kan tennes (for eksempel AC 85-265V)

7, lang levetid batterilevetid

LED-lampens strømforbruk er en tredjedel av den tradisjonelle lysrørslampen. Livet er 10 ganger den tradisjonelle lysrørslampen, med den tradisjonelle lysrørets lysstyrke er i utgangspunktet det samme, det normale livet på 30.000 timer eller mer, og sparer opptil 70% eller mer , Bruk uten å måtte bytte, LED-rør redusere arbeidskraftskostnader, mer egnet for vanskelig å erstatte anledningen.

8, solid og pålitelig

LED-lampe kroppen selv er bruk av epoxy harpiks og ikke det tradisjonelle glasset, mer solid og pålitelig, selv om dråpen på gulvet LED ikke lett kan skades, kan du trygt bruke.

9, god allsidighet

LED tube form, størrelse og tradisjonelle fluorescerende lamper, kan erstatte de tradisjonelle lamper.

10, rike farger

Benytt full bruk av LED-fargerike fordeler ved produksjon av en rekke lysfargelys.


Et par:Lys strimler er mye brukt i bygninger Neste:LED lineær lysekrone med FM-stasjon