Lys med sterk værbestandighet

- Jun 20, 2017-


Lys på grunn av sin lyse farger endres, kan dimmes, kan kontrollere fargeendringer, kan du velge effekten av svart/hvitt og RGB, å bringe miljø fargerike visuelle effekter og andre karakteristika, i moderne dekorasjonen av en del av den forbrukeren er favoritt og søkte etter det nylig, mange brukere til Xiaobian konsultasjon lysene med 3528 og 5050 skillet, den følgende Xiaobian detaljerte opplysninger på lysene på informasjonen, ledet Strip vi håper at kjøp av alle kan bidra.

Lyser LED-lampe med en spesiell behandlingsteknologi sveiset til kobber eller bånd fleksibel kretskortet ovenfor, og deretter koblet til lampen, ledet stripe på grunn av formen når lyset en lyset band ved navn.

Den tidligste prosessen er loddetinn lampen i kobber ovenfor, og deretter sette på PVC-rør eller bruk av utstyr direkte danner, to runde og flat, tittelen antall kobber og form av å skille mellom de to linjene kalt sec samme linje, ledet stripe rundt foran sirkelen, dvs rundt to linjer; i front med flat ord, dvs flat andre linje. Og senere utviklet seg til en fleksibel kretskortet som FPC å gjøre transportøren, på grunn av sin behandlingsteknologi lettere, enklere å kontrollere kvalitet, lengre levetid, høyere farge og lysstyrke, og gradvis erstatter den tidligere bearbeiding teknologien, gradvis blitt en trend.

Hva er karakteristikkene av lys beltet?

1, myk, som en ledning som curl;

2, kutt og forlengelse;

3, pære og kretsen er fullstendig dekket av fleksibel plast, isolasjon, ledet Strip vanntett ytelse, bruk av sikkerhet;

4, sterk Vær motstand;

5, ikke lett å bryte, levetid lang;

6, lett å produsere grafikk, tekst og andre figurer.

Når det gjelder ytelse, lysstyrke av lampen er i hovedsak bestemt av lampe perler av chip (den mest berømte er Taiwan wafer chip), størrelsen på gjeldende. Fordi de to lys med lampe perler med forskjellige sjetonger.


Et par:OPPLE lanserer et par ekstraordinære LED lys - flom lys EcoMax II Neste:Fargen på LED-lampe er rike