MaxLite introduserer linje av LED Sign Lighting Solutions

- Jun 26, 2017-

MaxLite, en ledende leverandør av energieffektive belysningsløsninger, lanserer i dag lanseringen av AlphaMax-kanalbrevmoduler og dobbeltsidet T8-lampe som en del av en ny kategori av langvarige LED- produkter av høy kvalitet for signallampeapplikasjoner .

AlphaMax-serien er tilgjengelig i et komplett utvalg av to-, tre- og fire-LED-moduler designet for nybygging eller ettermontering av kanalbokstaver, bokstavsskilt og skjermer. Finnes i røde eller 6500K hvite fargetemperaturer, samt en rekke watt og lengde, kan AlphaMax moduler tilpasses for å møte nesten hvilken som helst kundespesifikasjon. Modulene er designet med en optisk optisk linse som gir lys i et ekte 160-graders batwing-mønster for enestående ensartethet og lysstyrke som fyller hele bokstaven eller tegnet. Modulene er enkle å installere med industriell monteringstape og forborede festehull. En ultralydsveiset IP68-karakterisert kropp sikrer at lyskilden er beskyttet mot kontakt med vann og skadelig støv i utendørs bruk. AlphaMax-moduler opererer på 12V DC og har et langt vedlikeholdsfritt liv på 50.000 timer ved L70-standarder.

MaxLite-dobbeltsidet T8-lampe med høy kvalitet, energibesparende LED-moduler på to sider, er ideell for belysning av merker, veibeskrivelser og mange andre typer utendørs belysning og innendørs belysning. En enkel ettermontering for T12 HO fluorescerende rør med R17d-baser, MaxLite LED T8-lamper reduserer energiforbruket med nesten 60 prosent og har et mye lengre vedlikeholdsfritt liv på 50.000 timer enn ledende lamper. I motsetning til standard LED-lamper med 120- til 180 graders strålevinkler, tilbyr dobbeltsidet MaxLite T8-lampen en virtuell 360 graders distribusjon med individuelle optikk som skaper lys og jevn belysning uten mørke flekker. Leverer markedsledende effekt på 130 lumen per watt, lampen er tilgjengelig i 6500K for å gi best mulig fargekvalitet og visuell innvirkning; Ytterligere fargetemperaturer er tilgjengelige på bestilling. Tosidig T8-lampen tilbys i lengder på 4 ', 5', 6 'og 8'.


Et par:Lampebåndet kan klippes og utvides Neste:Lampen kan bli kuttet og utvidet