MiniLED akselererer kommersialisering, HC Semitek vil ikke stoppe produksjonen denne vårfestivalen

- Jan 16, 2021-

MiniLED akselererer kommersialisering, HC Semitek vil ikke stoppe produksjonen denne vårfestivalen


MiniLED akselererer kommersialisering, HC Semitek vil ikke stoppe produksjonen denne vårfestivalen Shanghai Securities News rapporterte at etter to års stillhet innledet LED-bransjen en oppgang. Den relevante personen til LED chip produsenten HC Semitek nylig uttalt at selskapet har utstedt en melding om at produksjonen ikke vil stoppe under vårfestivalen i år, og flere nedstrøms markedssegmenter er veldig bra.


En relevant person med ansvar for en LED-produsent i fastlands-Kina mener at dagens markedsetterspørsel etter MiniLED er sterk, og selskapets relaterte produksjonslinjer er fullastet, og det bør være et godt inntektsbidrag i første kvartal i år. Hvis nedstrøms programmer kan ytterligere øke, forventes det å være tilgjengelig i andre og tredje kvartal. Usher i toppen av forsendelser; I det hele tatt kan eksplosjonen av industrien fortsatt ta tid, men det er ingen spenning for en jevn stigning.

 

Det er forstått at, drevet av de store terminalgigantene, kommersialiseringen av MiniLED-produkter blir raskt implementert. Som den globale lederen innen farge-TV-bransjen, er Samsung fast bestemt på å vinne MiniLED-markedet. Ifølge offentlig informasjon har Samsung investert 40 milliarder vunnet for å bygge mer enn 50 MiniLED-produksjonslinjer i Vietnam, og annonserte et målsalgsvolum på 2 millioner enheter i år. TCL lanserte en ny MiniLED-skjermteknologi under CES 2021 og brukte den på nye forbrukerelektroniske produkter.


Før Samsung og TCL har mange terminalmerkevareprodusenter lansert nye produkter utstyrt med MiniLED-paneler, inkludert verdens første MiniLED-bærbare MSI Creator17 i juli i fjor; i september samme år lanserte Xiaomi en 82-tommers MiniLED-TV, ved hjelp av 15 360 MiniLEDs. Lampeperlene gløder; LG annonserte også sin første MiniLED-skjerm-TV, som hevder å bruke mer enn 30.000 LED-brikker.


Bransjen venter også på Apples tunge kunngjøring. Tianfeng International Securities analytiker Guo Mingchi uttalte nylig at Apple vil gå over til MiniLED-teknologi fra i år. Guo Mingchi tror at Apple vil lansere en ny iPad Pro-modell og en nydesignet MacBook Pro i år, og en ny MacBook Air i 2022, eller alle bruker MiniLED-skjermer og Apple Silicon-brikker.


Nyheter fra forsyningskjeden er mer positive. LED chip selskapet Jingdian har nylig aktivt justert sin produktstruktur. I år vil mer enn 80% av produksjonslinjene bli brukt til å produsere MiniLED-brikker, hovedsakelig for å møte Apples MiniLED-produktbestillinger.


Den nye Neo QLED, MiniLED-chipen til Samsung Electronics' nye TV-produkt utgitt denne gangen, leveres utelukkende av Sanan Optoelectronics. HC Semitek er en annen sterk konkurrent innen LED-sjetonger. MiniLED-produkter har blitt anerkjent av internasjonale mainstream terminal display kunder. I fjor hjalp det Innolux å lansere verdens første rullbare MiniLED-skjerm og gi innovative og masseproduserte produkter til andre internasjonale produsenter. MiniLED chip løsning.


I tillegg avslørte Zhaochi-aksjer at MiniLED-emballasjeprodukter for bakgrunnsbelysning og direkte skjerm for tiden er i masseproduksjon, og samarbeider med kjente merkevareprodusenter, og vil fremme MiniLED-relaterte produkter i fremtiden. I desember i fjor lanserte Skyworth LCD, et datterselskap av Skyworth Digital, offisielt MiniLED-produkter og startet masseproduksjon, som vil bli offisielt levert til store internasjonale TV-produsenter i januar i år.


Selv om selskapene er sikre på sin fremtidige utvikling, advarer noen mennesker i bransjen om at de må være rolige. Zeng Lighting, visepresident i Jinko Electronics, sa at MiniLED-bakgrunnslysene for tiden har store kostnader, prosess- og utstyrsutfordringer for å oppnå store applikasjoner. Det krever felles innsats fra hele bransjen for å innlede eksplosiv vekst.

Et par:Samarbeid med Zhong Nanshan's Team, Knokke UVC LED-produkter kan 100% inaktivere COVID-19 Neste:Violeds UV LED-teknologi oppnår et annet gjennombrudd