OPPLE lanserer et par ekstraordinære LED lys - flom lys EcoMax II

- Jun 26, 2017-

OPPLE, et globalt integrert lys løsninger selskap og en av verdens ledendeLED-belysningmerke onsdag introdusert et nytt sett med avanserte lys-the flom lys EcoMax II. Dette regnes som noen av de beste valgene blant deres utvalg av profesjonelle armaturer.

Den flom lys EcoMax II har en slank og kompakt design med robuste huset og raffinert finish belegg. Dette gjør produktet vibrasjon-bevis, vindtett og rust-proof. Sammen med dette, er det utstyrt med utmerket Styrings for stabil ytelse. Tilpasningsdyktig installasjon gjør det enkelt å fikse ogresultateri 50 prosent lavere energiforbruk og lengre levetid.

SpotLight HJ er en nydesignede LED lys med en innebygd compound eye linse som fokuserer på nøyaktig lys figur kontroll med uniform lys distribusjon. Ikke bare dette, dens aluminium die-casting kjøleribbe hjelper kontroll varme som igjen muliggjør bedre effektivitet.

En av bestefunksjonerer rotasjon kapasiteten. Det kan være rotert 355 grad horisontalt og 35 grader vertikalt som støtter fleksibel justering for aksent belysning. Slike lamper kan hjelpe imøtekommende annerledes utfoldelse områder og programmer. Disse er tilgjengelige i flere strålen vinkel valg og krefter.

Flom lys EcoMax II, beste av Opples produkter. De er en del av våre mest progressive profesjonell LED armaturer. Med effektiv og bærekraftigfunksjonerde er sikker på å fange markedet.


Et par:T5 LED-lampe Energibesparende effekt er viktig Neste:Lys med sterk værbestandighet