OPPLE Lighting slutter seg til Huawei for å presse nye produkter

- Jan 01, 2021-

OPPLE-belysning slår seg sammen med Huawei for å presse nye produkter


Nylig viste OPPLE-belysning offisielle nyheter at på HUAWEI HiLink Eco Partner Award Ceremony ble OPPLE Lighting invitert til å delta på den eksklusive partneren til Huawei Smart Selection i belysningsfeltet. De to partiene har igjen strategisk sluttet seg til Huawei Smart Selection på grunnlag av tidligere samarbeid. For hele hjemmesystemet samarbeidet de to partene om å utvikle det Bluetooth-baserte HUAWEI HiLink smarthjemsystemet for å fremme online og offline markedsføring av smarte hjem og samarbeidsoppgradering av omni-kanal detaljhandel.


I dag har en rekke OPPLE-belysningssmarthjemprodukter kommet inn på Huaweis Smart Selection Mall, og gjennom Huawei offline experience-butikker og tredjeparts integrasjonskanaler, for å gi forbrukerne mer fargerike smarte hjemalternativer.


desember samarbeidet OPPLE Lighting med HUAWEI HiLink for å lansere det nye produktet av Huawei Smart Selection Eco-Huawei Smart Selection Op Smart Ceiling Light, som gir menneskeorientert komfortabel lyskilde, skaper flere scenemoduser og kontrollmetoder, og realiserer intelligens. Scenekobling gjør det mulig for folk å nyte et sunt, komfortabelt og komfortabelt smarthjemliv.


Etter hvert som OPPLE-belysningens smarte hjemmeløsninger blir mer og mer komplette, fra den første intelligente kontrollen av en enkelt lampe til den nye scenebaserte formen, vil det gi en mer human intelligent lysopplevelse. Slike endringer vil ytterligere fremme det grundige samarbeidet mellom OPPLE Lighting og HUAWEI HiLink, oppgradere fra enkeltproduktsalg til fulle hjemmesystemer, og fortsette å utvide til omni-kanaler, noe som ytterligere bidrar til å akselerere implementeringen av smarte hjem.
Et par:Nichias dype ultrafiolette LED forventes å bli masseprodusert, noe som kan eliminere 99,99% av COVID-19 Neste:Tianjin Sanan vellykket utviklet Micro LED Chips