Program med tre typer kan dimmes LED slukker

- Jan 18, 2017-

LED slukker alle velkommen av forbrukere, fordi ikke bare har en veldig lang levetid, høy effektivitet og, enda viktigere det også tilpasset utvikling behovene i markedet, med energisparende funksjoner. Også verdt å nevne er taket lampe, var basert på tone lyset og justere lysstyrken på miljøet, det er ikke bare mer human, er den beste legemliggjørelsen av energisparing.

LEDET ned lys dimming metoden de store, det er tre vanlige, disse tre typer ferdigheter er basert på endringer for dimming av LED kjøre gjeldende inndata. Ifølge ulike kretser kan også deles inn i etterligne dimming og PWM dimming.

Først: dimming metoden kalles for å imitere dimming metoden eller lineær dimming metoden. Fordelen med dimming metoden er: når kjøre gjeldende lineær økning eller nedgang, redusere gjeldende overshoot effekten på levetid LED downlights chip i prosessen, og dimmer krets motstand til forstyrrelse av sterk. Sine ulemper er størrelse variasjonen av gjeldende har noen effekt på fargetemperaturen i LED chip.

Andre: denne dimming metoden gjøres gjennom modulering LED kjøre gjeldende dimming av LED ned takket lysstyrke LED chip med LED kjøre gjeldende i en viss prosent, så kan vi justere de LED kjøre gjeldende kontrollert LED rør lampeskjerm.

Tredje: denne dimming metoden kalles pulse width moduleringshjul (PWM). Denne metoden er en firkant-formet etter stasjonen gjeldende, puls er variabel basert på pulse width moduleringshjul i LED rør lys sammenhengende tid, og også endre inngangseffekt, for å oppnå energi-effektiv, dimming målet.

Frekvens er sannsynligvis som vanlig på 200Hz ~ 10KHz fordi menneskelige øyet visuelle lag føles ikke lys på dimmer skinner fenomenet i prosessen. Dimming metoden er forbedre fordelene med LED termisk ytelse, feil driver gjeldende overshoot av LED chip må ha noen effekt.

LED rør lampe dimming ytelse er en av de viktigste kjennetegnene, dens automatisk Adaptive allsidig justerbare lys er ikke mulig med andre lampe, det er en av de viktigste utvikling retningene for fremtiden.


Et par:LED rør lamper på hver av nettsteder egnetheten Neste:Seks fordelene med LED Downlights makt levere stemme