Samsung planlegger om UV-LED for husholdningsapparater i 2021

- Dec 06, 2020-

Ifølge Korean News har Samsung Electronics redusert antall husholdningsapparater som bruker UV-lysdioder som vil bli lansert neste år fra det opprinnelige målet neste år.

Som svar på COVID-19-pandemien, har selskapet planlagt å installere så mange som 20% til 30% av UV-lysdioder i nye husholdningsapparater som ble lansert i 2021 i september 2020. Men det reduserer antall modeller som skal installere UV-lysdioder, men utvider bruksområdet basert på markedsrespons. Samsung har nylig begynt å teste UV LED-installasjoner på husholdningsapparater som vil bli lansert neste år. Bare en modell av hver produktserie er planlagt å bruke UV LED.

Selskapet tester UV-C-lysdioder (250-280 nm) på noen husholdningsapparater, inkludert kjøleskap, luftrensere, klimaanlegg, vaskemaskiner og tørrrensere. Selskapet har installert UV-lysdioder på sine tilpassede kjøleskap og AirDresser. Siden det er vanskelig å estimere markedsrespons og desinfeksjonseffekt, blir en mer konservativ tidsplan vedtatt når du bruker UV-C-lysdioder. Hvis effektiviteten til UV-C-lysdioder er lavere enn forventet, vurderer Samsung også å bruke UV-lamper.


Et par:Den årlige veksten av LED-utgangsverdi for plantebelysning er nesten 40% Neste:nei